Hvordan vinne på alt (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan vinne på alt (med bilder)
Hvordan vinne på alt (med bilder)
Anonim

Vil du slå hver motstander som krysser din vei? Vil du vinne hver gang? Vil du bli en sann vinner og lykkes i livet med dine viktigste mål? Husk at det å være en vinner er en mentalitet og en livsstil, og selv om du ikke vinner hver eneste ting, er det bare de som fortsetter å jobbe og streber etter vinnere på sikt.

Trinn

Metode 1 av 2: Vinnende spill

Vinn på Everything Step 1
Vinn på Everything Step 1

Trinn 1. Spill metodisk og strategisk, og slapp av under stress

Selv om spillet krever relativ hurtighet, som fartssjakk eller sport, er spilleren som holder seg kald, vanligvis den som går seirende unna. Gjør en vane med kontrollert, regelmessig pust mens du spiller, og ta deg tid til å gjøre det absolutt beste valget hver gang du er oppe. Hvis du er avslappet og rolig, har du mye lettere ved å sortere gjennom alternativene og velge det beste.

Vinn på Everything Step 2
Vinn på Everything Step 2

Trinn 2. Analyser behovene og svakhetene til motstanderen din

I stedet for å prøve å tenke "hva tenker motstanderen min?", Del spørsmålet ned i enklere og mer effektive spørsmål. For det første, hva trenger motstanderen min for å vinne? Og for det andre, hvis jeg var motstanderen min, hva ville jeg vært bekymret for - hva er min svakhet? Svaret på disse to spørsmålene peker nesten alltid på en verdig strategi:

  • Tenk deg at du spiller noen med en fantastisk servering, men dårlig nettspill. De vil slå hardt og holde deg tilbake på grunnlinjen for å unngå nettet, men du bør snu dette på hodet og tvinge dem til forsiden med korte skudd og skiver.
  • I et brett-, kort- eller strategispill, spør deg selv hver tur hva motstanderen fremdeles må gjøre for å vinne. Hvordan kan du forhindre at de får dette?
Vinn på Everything Step 3
Vinn på Everything Step 3

Trinn 3. Undersøk de beste strategiene for spillet ditt

Hvis du er en sjakkspiller, er det hundrevis av bøker som beskriver trekk, hvordan du leser motstandere og vellykkede langsiktige strategier. Hvis du spiller kort, har matematikere og spillteoretikere brutt ned de påviste måtene å vinne for nesten alle spill som er opprettet, ofte detaljert gratis online. Ikke prøv å lære alt gjennom erfaring - les deg opp om suksessen til tidligere spillere og bruk det til din fordel.

  • Mer enn bare å gi deg strategier, kan du lese om et spill nyheter og tips hjelpe deg med å gjenkjenne motstanderens strategi mens de prøver den, og hjelpe deg med å kutte den raskt.
  • Selv idrettsutøvere bør hele tiden lese seg opp om nye fremskritt. Se for eksempel ikke lenger enn den amerikanske trippelhopperen Christian Taylor. Etter å ha lest om forskning og vitenskap, brøt han konvensjonell visdom ved å ta kortere, raskere hopp i stedet for lange, langsomme. Deretter vant han gullmedaljen ved OL i 2016.
Vinn på Everything Step 4
Vinn på Everything Step 4

Trinn 4. Hold øye med mønstre

Dette kan være mønstre i spillet eller motstanderens mønstre. Folk sliter med å være tilfeldige, og vil vanligvis gjenta de samme metodene om og om igjen, spesielt hvis de føler at de jobber. Å holde tankene skarpe på de generelle trendene og mønstrene i spillet kan hjelpe deg med å kontrollere dem til seier.

  • Hvis et motstanderlag har størst suksess med å angripe langs venstresiden, ikke bare fortsett å spille. Finn en måte å tette hullet på til venstre for laget ditt.
  • I Rock, Paper, Scissors kaster de fleste menn rock først, mens de fleste kvinner kaster papir. Det betyr at du alltid bør begynne med papir - det er mest sannsynlig at du vinner eller spiller lik. Når du fortsetter å spille, kan du se etter lignende serie trekk fra motstanderen din for å lese dem som en bok.
Vinn på Everything Step 5
Vinn på Everything Step 5

Trinn 5. Bruk tilfeldighet til din fordel

Mens du analyserer motstanderen din for mønstre, kan du anta at de gjør det samme. Når du kan kaste litt tilfeldighet i blandingen, eller bare blande dine egne mønstre, kan du fange dem på vakt og få en fordel. Ikke alle spill tillater tilfeldighet, men å bytte taktikk for å forvirre motstanderen din vil vanligvis hjelpe deg med å komme videre.

  • I sport, for eksempel fotball, tar du skudd fra hele feltet, ikke bare når du er nær målet. Få dem til å forsvare både utenfor boksen og inne i den for å holde dem i bevegelse.
  • Bruk den naturlige verden for å holde deg tilfeldig. Tenk deg for eksempel at du serverer tennis. I stedet for å tjene det samme stedet, eller veksle hver gang, kan du se på klokken din. Hvis den andre hånden sier 0-30, server til høyre. Hvis det står 31-60, server venstre
Vinn på Everything Step 6
Vinn på Everything Step 6

Trinn 6. Kjenn reglene inne og ute

Du kan ikke vinne hvis du blander seg i feil eller bryter regler. Dessuten er å kjenne reglene inne og ute den beste måten å fange andre juks og vite nøyaktig hvilke verktøy og strategier du har til rådighet. Enten du spiller et spill eller deltar i en konkurranse, gir det deg en umiddelbar fordel i forhold til konkurransen når du kjenner reglene bakover.

Vinn på Everything Step 7
Vinn på Everything Step 7

Trinn 7. Øv de mindre ferdighetene individuelt for å forbedre deg på det større spillet

Ta for eksempel poker. Selv om du kan øve ved ganske enkelt å spille mye poker, vet gode spillere at de må fokusere på hver del av spillet for å virkelig lykkes. De kan studere hvilke hender de skal brette eller spille den ene dagen, når de skal bløffe en annen, og hvordan de skal beregne kortodds i farten dagen etter. Ved å mestre individuelle ferdigheter forbedrer du ditt totale spill.

  • Mange spill, som sjakk, har "øvelsesproblemer" online, som er spesielle spilllignende scenarier som du raskt må finne ut av.
  • For sport er det derfor øvelser er så viktige. Ikke bare tenk på å gjenta bevegelsen om og om igjen, tenk på hvordan du vil bruke denne ferdigheten til å lykkes i et spill.
  • For komplekse oppgaver som videospill som spiller mot en datamaskin, eller til og med mot deg selv, er en fin måte å bygge ferdigheter på din egen tid.
Vinn på Everything Step 8
Vinn på Everything Step 8

Trinn 8. Kommuniser effektivt og konstant med noen lagkamerater

Lagene som snakker mest er lagene som jobber mest effektivt. Du bør være i konstant kommunikasjon om motstanderens trekk, hvor du er, hvis du trenger hjelp eller støtte, eller noen endringer i strategien. Aldri anta at du har det bedre alene, eller at du er stille i håp om å være "hemmelig". De beste lagene holder kontakten.

  • Gi beskjed hvis du lærer eller finner noe nyttig for lagkameratene dine.
  • Gi flyveoppdateringer mens du spiller-"Jeg har denne", "Jeg trenger litt hjelp", "pass på ryggen din" osv.
Vinn på Everything Step 9
Vinn på Everything Step 9

Trinn 9. Spill noen tankespill

Det er et kjent skudd fra Tour de France der Lance Armstrong, i spissen etter å ha besteget et brutalt stort fjell, ser en utfordrer vinne terreng på ham. Selv om han er utslitt, endrer Armstrong raskt ansiktet til et lykkelig, avslappet smil og ser tilbake på motstanderen, hvis ansikt er helt sliten. Rytteren, som frykter at Lance ikke er sliten i det hele tatt, blir demoralisert, og Armstrong vinner lett. Du kan spille de samme triksene i et hvilket som helst spill for å oppnå en psykologisk fordel. Hold deg kjølig og samlet mens motstanderne dine smuldrer.

  • Uansett hvilket spill du spiller, hold poker med ansiktet opp. De eneste følelsene du viser er de du vil at motstanderen din skal se.
  • Hvis du bløffer i et spill av en eller annen grunn, ikke si ifra til motstanderne selv om du trekker det av. Det er derfor, med mindre du blir tvunget, du aldri viser hånden din i et kortspill. De kan ikke finne ut når du bløffer og når du er seriøs.

Metode 2 av 2: Vinne i livet

Vinn på Everything Step 10
Vinn på Everything Step 10

Trinn 1. Definer hva det vil si å vinne i livet

Hva anser du som et vellykket liv? Når du ser deg selv i 3-4 år, hva gjør du? Hvis disse spørsmålene er vanskelige, kan du be de små begynne: bor du i en by eller et land? Vil du jobbe hjemmefra, eller vil du hjelpe til med å redde verden gjennom veldedighet? Kanskje du bare vil ha tid til å drive hobbyene dine på fritiden. Uansett hva det er, finner vinnerne ut hvor målstreken er, slik at de kan planlegge hvordan de skal komme seg dit.

Mål som er verdt å ha er ikke alltid lett. Ikke la vanskeligheten eller lengden på en oppgave foran deg avskrekke deg fra å gå for det

Vinn på Everything Step 11
Vinn på Everything Step 11

Trinn 2. Gjør forberedelsesarbeidet som er nødvendig for å lykkes

Vinnere vet at suksess krever arbeid før selve hendelsen eller utfordringen oppstår. "Forberedelse forhindrer dårlig ytelse", så sett deg ned i noen timer og skissere følgende spørsmål, så vel som svarene dine:

  • "Hva er det mest sannsynlige at det går galt?"
  • "Hvordan kan jeg forhindre problemer eller problemer på forhånd?"
  • "Hvilke verktøy/materialer trenger jeg for å lykkes?"
  • "Hvilke skritt kan jeg ta nå for å sikre suksess senere?"
Vinn på Everything Step 12
Vinn på Everything Step 12

Trinn 3. Fortsett alltid å lære, spesielt i feltene du liker

Vinnere "vet aldri alt". Det er faktisk det motsatte, ettersom vinnere erkjenner at kunnskap er makt, og du aldri kan få nok. Les en daglig journalartikkel på feltet ditt, hent en ny ferdighet, og gå til samtaler og foredrag som fanger din interesse. Mens du bør fokusere på feltet ditt, vet du at inspirasjon kommer fra overalt. Et åpent sinn tar deg langt uansett hva du gjør.

  • Prøv å være en svamp, og absorber så mye informasjon du kan når du kan.
  • Jo mer du utfordrer deg selv, jo mer lærer du. Å ta den vanskelige eller lengre ruten lønner seg vanligvis med mer erfaring og kunnskap.
Vinn på Everything Step 13
Vinn på Everything Step 13

Trinn 4. Jobb med målene dine hver eneste dag i stedet for i store biter

Dette er mye som forskjellen mellom å studere litt hver dag og stappe natten før testen. Selv om begge kan gjøre nok til å hjelpe deg med å bestå, blir leksjonene fra cramming raskt glemt. Du får mye mer terreng hvis du jobber med noe hver eneste dag, bygger momentum og skaper kraftige mentale veier som gjør deg mer effektiv og vellykket i fremtiden.

Når det er sagt, ikke slå deg selv hvis du går glipp av en dag - det er ikke verdens ende. Poenget er vanlig, planlagt praksis for å jobbe med målene dine. Bare sett deg på hesten dagen etter

Vinn på Everything Step 14
Vinn på Everything Step 14

Trinn 5. Stopp og analyser målene dine. Gjør justeringer etter behov regelmessig

Vinnere velger ikke bare et kurs og følger det blindt. De gjør stadig status på omgivelsene, og er villige til å svinge hvis det er et bedre alternativ eller en ide rundt dem. Selv om hver situasjon er annerledes, er produktiv analyse lett-ta 5-10 minutter å gå stille til side, og still deretter følgende spørsmål:

  • "Hva er nåværende problem (er)?"
  • "Hvor effektiv var min siste løsning?"
  • "Hva har endret seg siden jeg sist la planene mine?"
  • "Hva er det best mulige utfallet jeg kan strebe etter for øyeblikket?"
Vinn på Everything Step 15
Vinn på Everything Step 15

Trinn 6. Studer vanene til de aller beste innen ditt felt

For eksempel, hvis du vil styre finansverdenen, bør du sannsynligvis ta hensyn til Warren Buffet, Elon Musk og andre titaner i rikdomens verden. Hvis du blir musiker, kan du lære hvordan heltene dine praktiserte og ble bedre, og replikerte delene som høres ut for deg. I stedet for å etterligne andre vinners live, kan du prøve å gå nærmere inn på praksisen som gjør dem så vellykkede:

  • Uten tvil er timers øvelse den røde tråden mellom alle vinnerne. Fra Beatles som spilte show hele natten i Tyskland til Bill Gates låst inne i et rom med tidlige datamaskiner, det beste som ble lagt ned i tusenvis og tusenvis av arbeidstimer før det lyktes.
  • God praksis er utfordrende, ikke lett. Lance Armstrong tok berømt sykkelen til Alpene om vinteren som forberedelse til å klatre i de samme fjellene i sommerens Tour de France.
Vinn på Everything Step 16
Vinn på Everything Step 16

Trinn 7. Se på feil som utfordringer, ikke veisperringer

Vinnere ser ikke fiasko som slutten på veien, de ser det som en nødvendig hindring å hoppe over. Det har aldri vært en vellykket person som ikke har måttet overvinne fiasko, fordi veien til storhet alltid har utfordringer. Ved å nærme deg tilbakeslag som tester designet for å gjøre deg bedre og sterkere når du erobret, setter du deg selv på veien for å vinne på alt du gjør.

Utfordringer tvinger deg til å lære og tilpasse deg i farten. Å forbli åpen og fleksibel vil hjelpe deg med å håndtere eventuelle vanskeligheter som kommer

Vinn på Everything Step 17
Vinn på Everything Step 17

Trinn 8. Prioriter klokt

Alle kjenner personen, for eksempel, som ønsker å skrive en flott roman, men "kan aldri finne tiden." Problemet er ikke at de ikke finner tid, det er at de ikke tar seg tid til seg selv. Ingen kan sette timeplanen din, men du, så vane med å prioritere de tingene som er viktigst for deg, slik at du er 100% sikker på at du får dem gjort. Hvis du ikke tar deg tid til dine prioriteringer, er det ingen andre som gjør det.

  • Sett av samme tid hver dag til å jobbe med dine mål og prosjekter. Når du faktisk har valgt en dedikert tid til å jobbe, blir det mye lettere å holde seg til.
  • Å være en vinner krever litt ofre. Å sette dine prioriteringer slik at du jobber med lidenskapene dine, kan bety at mindre hobbyer får mindre tid og oppmerksomhet.
Vinn på Everything Step 18
Vinn på Everything Step 18

Trinn 9. Ha en vinners mentalitet

Du må være psykologisk og mentalt forberedt på å lykkes, så vær positiv og tro på deg selv. Hvis du tror at du kan bli en vinner, vil du være lenger enn de fleste noensinne kommer. Omvendt, hvis du tror at du vil mislykkes eller ikke har noen sjanse, mister du motivasjonen du trenger for å faktisk vinne på noe.

Minn deg selv på at du ikke bare kommer til å vinne, men du fortjener å vinne. Å være sulten og håpefull vil gi motivasjon selv om det blir tøft

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Vær en god sport når du taper.
  • Tro på deg selv, dette er den viktigste delen av suksess.
  • Tro på deg selv, selv om ingen i verden tror at du kan klare det i livet. Du vil bli overrasket over hvor mye du vil oppnå i livet bare ved å ha tro på deg selv.
  • Ikke vær redd for å gjøre en feil, ved å innrømme at du tar feil gir du deg selv rom til å endre.
  • Når du spiller ditt beste og jobber hardest, taper du aldri. Du vil alltid være en vinner.
  • Lær hvordan du godtar konstruktiv kritikk og lær av dine feil. Hvis du i løpet av dagen støter på et rykk, så går du bare dagen din og lar det ikke påvirke deg. Men hvis du får støt hele dagen, er det mest sannsynlig at du er tullet.
  • Spill på ditt beste, hvis du gjør det, vinner du alltid.

Advarsler

  • Aldri juks, selv om ingen fanger deg. Å vinne med juks er ikke å vinne.
  • Vis aldri nåde mot motstanderen din.

Anbefalt: