3 måter å holde deg nær ektefellen din i løpet av ferien

Innholdsfortegnelse:

3 måter å holde deg nær ektefellen din i løpet av ferien
3 måter å holde deg nær ektefellen din i løpet av ferien
Anonim

Mens ferien er ment å bringe familiemedlemmer nærmere hverandre, har de en tendens til å skape avstand mellom dem. Ferien viser seg ofte å være en veldig travel tid på året, noe som kan skape stress og belastning mellom ektefeller. Det trenger imidlertid ikke å være slik. Du kan bo nær din ektefelle i ferien hvis du prioriterer forholdet ditt, fokuserer på det som er viktig og inkluderer både gamle og nye tradisjoner.

Trinn

Metode 1 av 3: Gjør forholdet ditt til en prioritet

Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 1
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 1

Trinn 1. Arbeid sammen

Ferien er full av ekstra ærender, frivillige plikter og gjøremål. Dine beste intensjoner kan fortsatt etterlate deg og din ektefelle med stort sett "Hei" og "Bye's" i løpet av høytiden. Ikke la travelt arbeid eller familieplaner stoppe deg fra å få litt alene tid. Du kan faktisk dra nytte av travelheten til å planlegge gjensidige aktiviteter.

For eksempel kan du og din ektefelle være frivillig på et suppekjøkken i løpet av ferien. Eller du kan be svigerfamilien om å passe barn mens du går ut sammen og handler for barna og andre familiemedlemmer. Selv om den eneste tiden du kan finne inkluderer å løpe ærender eller pakke inn gaver, finner du tid til å gjøre noe med dere to

Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 2
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 2

Trinn 2. Ta en pause sammen

Det er lett å overbooke deg selv i løpet av ferien med fester, shopping og å tilbringe tid med dine nærmeste. En av de viktigste tingene du kan gjøre for å holde deg nær ektefellen din, er imidlertid å sette av tid til deg selv. Å ta en pause fra kjas og mas er ikke bare bra for stressnivået ditt, men det kan tillate deg og din ektefelle å koble til igjen. Snike deg bort for en date natt eller to, eller tilbring en rolig, men spesiell kveld.

Hvis du har barn, kan du leie en barnevakt. Mange trenger ekstra penger i løpet av ferien, så du kan hjelpe en venn eller nabo samtidig som du hjelper deg selv

Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 3
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 3

Trinn 3. Bare si "nei

”Selv om det kan være vanskelig, trenger du ikke å delta på hver feriefunksjon der du mottar en invitasjon. Å gå til det som virker som et uendelig utvalg av fester kan ta en toll på forholdet ditt, ettersom du kanskje ikke føler at du har noen nedetid, noe som kan påvirke tankegangen og stressnivået ditt. Gi noen invitasjoner videre, og ekteskapet ditt vil sannsynligvis takke deg. Mange par skiftes med forskjellige familier eller vennegrupper, og veksler hvert år.

  • Du kan føle deg dårlig eller redd for å si nei til venner og familie, men hvis de virkelig elsker deg, vil de forstå det. Bare si: "Tusen takk for at du inviterte oss til festen din, men vi kommer dessverre ikke til å klare det."
  • Skriv oppriktige takkemeldinger til alle hvis hendelser du ikke kan delta på. Hvis du blir avhørt ytterligere, fortell nådig personen at timeplanen din er fullpakket med ferieplaner, og du tror bare ikke du har tid til å svinge forbi. Det er sannheten, og noen som virkelig er din venn, bør ikke få deg til å føle deg dårlig om det.
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 4
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 4

Trinn 4. Sjekk inn med din ektefelle

Det er lett å bli så fanget av ferieånden at du glemmer å spørre ektefellen din hvordan de har det. Denne raske og enkle bevegelsen kan virkelig bety mye for en partner som er overveldet, føler seg nedslitt eller ikke føler seg som seg selv i løpet av ferien. Berøring av basen kan også holde deg i harmoni med din ektefelle, noe som kan hjelpe deg med å holde deg nær.

  • Hvis du handler på ferie med venner eller familie, kan du bruke noen minutter på å ringe ektefellen din bare for å si "Hei". Send dem et bilde av alt det morsomme du ser, eller skriv et notat for å fortelle dem om det senere.
  • Husk å snakke om andre ting enn ferieansvar. Koble til over delte lidenskaper, og hold deg oppdatert om hverandres liv.
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 5
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 5

Trinn 5. Hold kontakten over lange avstander

Videokonferanse med din ektefelle hvis de er distribuert eller på annen måte ikke kan være sammen med deg. Sjansen er stor for at dere begge føler dere veldig alene, og hvis dere ikke kan være sammen i fysisk forstand, er det neste beste å holde kontakten gjennom teknologi.

Gjør dette så ofte som mulig, og du vil øke sjansene for å være tilkoblet i løpet av ferien. Dette er spesielt nyttig hvis du har barn. Oppfordre din ektefelle til å lese en høytidshistorie eller et dikt, eller få samtalen til å gå mens de åpner gaver

Metode 2 av 3: Feire gamle og nye tradisjoner

Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 6
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 6

Trinn 1. Snakk med din ektefelle om hva ferien betyr for deg

Ferien handler om tradisjon. For å holde dem i gang, sett deg ned med din ektefelle og forklar tradisjonene du vil opprettholde. Å snakke om hva som er viktig for deg og hva ferien betyr for deg, kan gi din ektefelle en bedre forståelse av hvem du er.

  • Samarbeid med din ektefelle og lag en liste over tradisjoner du vil opprettholde. De kan være tradisjoner du opplevde som barn, som å bake informasjonskapsler, caroling, besøke hjemmeboende boliger og lignende.
  • Kombiner listene dine og bestem hva du vil sette på plass fremover. Du har kanskje ikke tid eller evne til å implementere alle tradisjoner du vil opprettholde, så vær fleksibel og vær hensynsfull som din ektefelle virkelig ønsker å holde på.
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 7
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 7

Trinn 2. Inkluder hverandres familier

Å håndtere svigerforeldre kan være mindre enn hyggelig. Imidlertid, hvis å inkludere dem i ferien betyr mye for din ektefelle eller barn, bør du vurdere å legge preferansene dine til side og la dem være en del av denne meningsfulle tiden på året. Snakk med din ektefelle om hvor mye du vil at familien din også skal være involvert.

  • Snakk med din ektefelle om eventuelle problemer du forventer, slik at du kan utvikle en plan sammen. Gi dem beskjed hvis du trenger dem til å gjøre de tunge løftene for å underholde familien.
  • Forbered deg på en god mengde kompromisser. Kanskje begge familiene kan møtes en del av dagen, eller en familie kan gå med på å la deg møte etter feriemiddagen for andre familietradisjoner.
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 8
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 8

Trinn 3. Lag nye tradisjoner med din ektefelle

Det beste med tradisjoner er at du alltid kan lage nye. Selv om det å opprettholde tradisjoner fra fortiden din er flott, er det noe spesielt med å lage tradisjoner som du bare opplever med din ektefelle eller barna. Brainstorm med din ektefelle og barn om nye tradisjoner du vil skape. Å utføre disse tradisjonene vil skape et sterkt og meningsfylt bånd.

Ikke vær redd for å prøve forskjellige ting og se hva du liker. Snakk om dem etterpå og se hvilke du vil holde på

Metode 3 av 3: Administrere feriebudsjettet

Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 9
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 9

Trinn 1. Lag et budsjett og hold deg til det

En av de vanligste årsakene til kamp blant ektepar er penger, og dette endrer seg ikke i løpet av ferien. Faktisk kan det bli verre.

Lag et budsjett du begge er komfortable med før du handler og forplikter deg til det. Å ikke krangle om økonomien din i ferien kan forhindre ekstra stress og hjelpe deg med å holde kontakten

Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 10
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 10

Trinn 2. Lag opplevelser i stedet for å kjøpe dyre gaver

Din ektefelle kan sette pris på et dyrt ur den første gangen det legges på håndleddet, men sjansen er stor for at det neste år blir glemt. Å bruke disse ressursene på å dele erfaringer sammen, vil imidlertid sannsynligvis skape livslange minner. Å gjøre ting sammen som en familie vil også ha en positiv effekt på barna dine, noe som igjen kan gjøre deg og din ektefelle nærmere.

Bruk pengene dine på billetter til en fornøyelsespark med lysdisplayer, eller sjekk ut et kritikerrost ferieshow. Disse opplevelsene er mye mer gledelig enn materielle gjenstander, og lar deg og din ektefelle tilbringe kvalitetstid sammen

Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 11
Hold deg nær ektefellen din i løpet av ferien Trinn 11

Trinn 3. Lag hjemmelagde gaver hvis budsjettet er begrenset

Ferien handler ikke om hvem som kan kjøpe de dyreste gavene. De handler om å tilbringe tid med dem du er mest glad i. Å bruke penger du ikke har råd til på gaver, vil bare belaste forholdet ditt til din ektefelle. Lag heller gaver som dine nærmeste vil sette pris på. Å gjøre dette med din ektefelle kan skape et godt minne og vil ikke bryte banken.

Anbefalt: