Hvordan kjøpe en Memory Foam Madrass (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe en Memory Foam Madrass (med bilder)
Hvordan kjøpe en Memory Foam Madrass (med bilder)
Anonim

Memory skummadrasser er kjent for sin ekstreme komfort. Materialet former seg etter kroppen din, slik at det føles som om du sover på en sky. Disse madrassene kan gi en god natts søvn til et stort utvalg av forbrukere som leter etter både faste og myke senger. Før du kjøper, vil du forstå noen av de forskjellige alternativene og egenskapene til madrasser med minneskum.

Trinn

Del 1 av 3: Evaluering av alternativene dine

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 1
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 1

Trinn 1. Velg skum med høy tetthet for fasthet og holdbarhet

Hver memory foam madrass viser dens tetthet i produktinformasjonen. Skum med høy tetthet er definert som over 2,27 kg og spesielt 6 kg. (2,72 kg). Denne madrassen vil føles ganske fast i begynnelsen, men den vil tilpasse seg kroppen din for å lindre smerter og trykkpunkter. I ca 8-10 år er det det beste valget for de som leter etter holdbarhet, selv om det vil koste mer.

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 2
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 2

Trinn 2. Velg skum med middels tetthet for et kompromiss

Mellomstort skum er definert som 1,81-2,27 kg. Dette alternativet bør også gi deg en holdbarhet på omtrent 8-10 år, og det kan være mer behagelig og rimeligere enn skum med høy tetthet.

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 3
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 3

Trinn 3. Gå med skum med lav tetthet for mykhet og en lavere kostnad

Skum med lav tetthet, normalt 0,91-1,36 kg, vil trolig føle seg mer behagelig når du legger deg, mens du synker ned i laget. Selv om dette skummet er billigere enn alternativer med høyere tetthet, er det også mindre holdbart. Du må kanskje bytte den innen 4-6 år.

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 4
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 4

Trinn 4. Kontroller ILD -verdien for hvert lag i madrassen

ILD er en annen viktig indikator på fasthet. Lave ILD -er gir deg en myk og behagelig overflate, mens høyere ILD -er skaper motstand og støtte for ryggen. Du vil vanligvis ha lavere ILD (10-11) for de øverste lagene og minst ett lag med en høyere ILD (20-40) for å forhindre smerter i korsryggen.

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 5
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 5

Trinn 5. Se etter minneskummadrasser med kjølelag

Minneskum er et temperaturfølsomt materiale som myker når det kommer i kontakt med kroppsvarmen. Dette er det som gir den muligheten til å konturere til kroppen din, men skummet kan også bli altfor varmt om natten. Mange madrasser med memory foam tilbyr nå topplag laget med forskjellige materialer for å øke ventilasjonen og holde deg kjølig.

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 6
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 6

Trinn 6. Velg gelminneskum for en kjølig overflate og god støtte

Gel -minneskum øker luftsirkulasjonen i minneskum, og gir en kjøligere overflate. Dette alternativet gir også økt og mer balansert støtte for ryggen. Dette kan bidra til å lindre kroniske ryggsmerter.

Vær oppmerksom på at gelminneskummet først blir kaldt, men det vil varme opp for å matche kroppstemperaturen din i løpet av natten. Gelag kan bare hjelpe deg med å sovne

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 7
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 7

Trinn 7. Velg naturlig latexskum for å unngå ulempene med minneskum

Naturlig latexskum opprettholder samme generelle mykhet og støtte som minneskum, men har ikke temperaturfølsomhet. Dette vil sannsynligvis forhindre deg i å oppleve den skylignende følelsen som kommer fra minneskum. Imidlertid vil naturlig latex ikke få deg til å "sove varmt", og det vil ikke avgi noen kjemisk lukt.

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 8
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 8

Trinn 8. Unngå skadelige kjemikalier ved å se etter CertiPUR-US-sertifiseringer

CertiPUR-US er et amerikansk-basert ideelt program som forhindrer skum i å inkludere skadelige metaller, kjemikalier, ozonnedbrytere eller farlige gassutslipp. De fleste madrassbedrifter vil annonsere at produktene deres har fått denne sertifiseringen.

Selv om selskaper fra hele verden kan være CertiPUR-US-sertifisert, overholder sertifiseringen amerikanske standarder. Disse standardene er sammenlignbare med det europeiske miljømerket

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 9
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 9

Trinn 9. Velg et bambusdeksel for hypoallergen beskyttelse

Tettheten av latex- og memory foam-madrasser hemmer allerede spredningen av allergifremkallende støvmidd. Bambusdekselet vil supplere denne motstanden, ettersom bambus er naturlig støv- og muggbestandig.

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 10
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 10

Trinn 10. Les anmeldelser på nettet for å måle kvalitet og priser

Før du bestemmer deg for et produkt, bør du sjekke tidligere kjøpers erfaringer for å unngå å falle i en forbrukerfelle. Anmeldelser vil gi deg informasjon om forholdet mellom kostnaden og den generelle komforten og kvaliteten på madrassen.

Del 2 av 3: Testing i butikken

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 11
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 11

Trinn 1. Besøk en lokal madrassbutikk

Selv om du planlegger å gjøre det siste kjøpet ditt på nettet, er det ekstremt viktig at du legger deg minst en gang på madrassen du har tenkt å kjøpe. Madrassbutikker lar deg teste sengene sine ved å hoppe på og bli komfortabel, så dra fordel.

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 12
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 12

Trinn 2. Bruk minst tjue minutter på hvert alternativ

Gi deg selv god tid til å oppleve madrassen fullt ut. Prøv å bevege deg rundt og ligge i forskjellige stillinger. Mange madrasser med minneskum er laget spesielt for å passe på ryggen, siden eller magesvelene, og det er viktig at du tester disse etikettene. Noen senger vil også hemme bevegelsen din, og du vil vite dette før du kjøper.

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 13
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 13

Trinn 3. Les garantiinformasjonen nøye

Lær nøyaktig hva som kreves av deg når du har et garantiproblem. Hva regnes som et problem som dekkes av garantien? Vil du være ansvarlig for emballasje og forsendelse av madrassen? Viktigst av alt, hvor lenge har produsenten vært i virksomhet? Livstidsgaranti fra et selskap som bare har vært i virksomhet en kort stund, er sannsynligvis verdiløst.

De fleste garantier dekker problemer med madrassen som ser ut til å være produsentrelatert. Garantier dekker sjelden skader forårsaket av deg eller normal slitasje

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 14
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 14

Trinn 4. Be selgeren om en prøveperiode

Du bør kunne teste din skummadrass for å se om du har problemer eller ikke liker materialets følelse. Disse forsøkene varer vanligvis mellom to uker og en måned. Sørg for at du forstår returpolitikken i tilfelle du ikke liker madrassen.

Selskapet vil sannsynligvis kreve at madrassen er i ny stand på slutten av prøveperioden hvis du velger å returnere produktet. Eventuelle skader på madrassen vil nesten helt sikkert forhindre deg i å returnere

Del 3 av 3: Kjøpe madrassen

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 15
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 15

Trinn 1. Forhandle om prisen hvis du er i en liten butikk

Hvis du er i en lokal butikk, kan du stå overfor produkter som er for dyre. Snakk med selgeren din for å forhandle ned disse prisene for å matche minsteprisene du kan finne for produktet på nettet. Større kjeder bør allerede matche disse minsteprisene.

Hvis du møter motstand i denne samtalen, kan du prøve å fortelle selgeren din at du har funnet det samme produktet til en bedre pris andre steder. Selv om de kan fortelle deg at du er velkommen til å kjøpe hvor du vil, kan de også benytte anledningen til å hindre deg i å gå ut av døren

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 16
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 16

Trinn 2. Søk etter kuponger

Både butikker og nettleverandører bør ha kupongalternativer tilgjengelig. Søk på nettet etter utskrivbare kuponger du kan ta med deg i butikken, eller bruk kampanjekoder på slutten av ditt online kjøp. Du kan også søke i byens ukentlige annonseoppslag for lokale kuponger.

Det finnes en rekke online alternativer for å finne kuponger. Honey er et internett-tillegg som automatisk søker etter og bruker kuponger på dine online kjøp, eller du kan bruke RetailMeNot.com til å slå opp bestemte butikker

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 17
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 17

Trinn 3. Kjøp i en butikk for å motta mer pålitelig kundeservice

Å kjøpe madrassen din i en butikk betyr at du har et fysisk sted og en bestemt person å besøke hvis du har problemer med produktet ditt.

Når du kjøper i en butikk, er du vanligvis garantert hjelp til å flytte og sette opp madrassen

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 18
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 18

Trinn 4. Kjøp online for reduserte priser og praktisk kjøp

Online kjøp lar deg unngå å prute med en selger om prisene. Vær imidlertid oppmerksom på at kjøpet ditt kanskje ikke oppfyller dine forventninger, spesielt hvis du ikke besøkte en butikk for å teste det. Det kan også være vanskeligere for deg å returnere en madrass som er kjøpt online.

Vær oppmerksom på at nettleverandører bare kan sende "komprimerte" eller sammenrullede madrasser med minneskum som trenger omtrent en dag for å dekomprimere helt før du kan sove på dem

Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 19
Kjøp en Memory Foam Madrass Trinn 19

Trinn 5. Send inn kvittering, garanti og prøvepapirer

Uansett om du kjøper på nettet eller i butikken, sett av et bestemt sted på datamaskinen eller i huset ditt for innkjøpsrekordene. Du bør være sikker på at kvitteringen, garantipapirene og eventuelle avtaler om prøveperioder er et sted du lett kan få tilgang til og ikke vil glemme.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Få en kopi av "komfortgarantien" fra madrassbutikken eller nettleverandøren. Sørg for at denne prøveperioden varer minst to uker.
  • Noen madrasser med minneskum avgir kjemisk lukt rett etter at du har kjøpt dem. Du må kanskje gi madrassen tid til å lufte ut ved å vente 24 timer før du legger sengetøy på sengen.
  • Hvis du har en fjærmadrass av høy kvalitet du liker, men du håper å legge til litt komfort i søvnopplevelsen, kan du utforske toppalternativer. Dette vil sikkert koste deg mindre enn å bytte madrass.
  • Skummadrasser fungerer som svamper og vil raskt absorbere væske. Du bør alltid bruke en vanntett madrassbeskytter for å hindre at væske kommer inn i minneskummet og for å holde deg sovende kaldt under varmt vær.

Advarsler

  • Massivt minneskum eller vanlige skummadrasser er veldig tunge og kan kreve hjelp fra et profesjonelt flyttefirma for å flytte.
  • Konverteringene i denne wikien er basert på kilogram / kubikkfot. Dette er ganske useriøst ettersom kg / kubikkmeter er standard europeisk mål for madrasser med skumskum. Konverteringen er 50kg/m3 = 3.12lb/ft3, ikke 2.2lb/kg som brukes i denne artikkelen.

Anbefalt: