10 effektive strategier for å slå dårlige pokerspillere

Innholdsfortegnelse:

10 effektive strategier for å slå dårlige pokerspillere
10 effektive strategier for å slå dårlige pokerspillere
Anonim

Hvis du har problemer med å slå spillere som ikke er like gode som deg på poker, betyr det sannsynligvis at du tenker over ting. Når du er den dyktigere spilleren, må du holde ting enkelt, spille poker etter tall og la motstanderne slå seg selv. Vi har listet opp flere gode ideer for å vinne poker mot mindre talentfulle motstandere, så les videre og gjør deg klar for ditt neste spill!

Trinn

Metode 1 av 10: Spill for å vinne, ikke for å bli bedre

Slå dårlige pokerspillere Trinn 1
Slå dårlige pokerspillere Trinn 1

0 10 KOMMER SNART

Trinn 1. Forbedre ferdighetene dine ved å spille overlegne spillere, ikke dårligere

Mindre spillere kan ikke utfordre deg og tvinge deg til å innovere og forbedre måten bedre spillere gjør. I stedet for å prøve å lage måter å bygge dine ferdigheter på mens du spiller mindre konkurranse, fokuser du på å spille et greit spill som gir deg den beste sjansen til å vinne. Dette kan føles litt kjedelig, men hvis det virkelig er målet ditt å vinne, er dette den beste måten å oppnå det på.

Tenk på det på denne måten-du hjelper dem til å bli bedre pokerspillere ved å fungere som deres overlegne konkurrent

Metode 2 av 10: Diagnostiser spillestilen deres

Slå dårlige pokerspillere Trinn 2
Slå dårlige pokerspillere Trinn 2

0 6 KOMMER SNART

Trinn 1. Identifiser dem som passive eller aggressive innen få hender

Mindre talentfulle pokerspillere kommer vanligvis i en av to typer: de er enten altfor aggressive eller altfor passive. Aggressive spillere satser for mye, øker for mye og overspill konsekvent hendene. Passive spillere sjekker og ringer for mye og hever vanligvis kun innsatsen når de har virkelig gode hender. Mindre dyktige spillere er også dårlige til å skjule spillestilene sine, så du bør kunne finne ut dem raskt.

Spill de første hendene litt forsiktig, og se for å se hvilke spillere som prøver å ta kontroll over handlingen. Når du har festet hver av de andre spillerne, bruker du den dårlige spillestilen mot dem

Metode 3 av 10: Ikke overvurder deres ferdigheter

Slå dårlige pokerspillere Trinn 3
Slå dårlige pokerspillere Trinn 3

0 5 KOMMER SNART

Trinn 1. Stopp deg selv fra å tenke over hva de gjør

Mindre dyktige spillere ringer nysgjerrige samtaler, latterlige høyninger og dumme foldinger fordi de gjør feil-ikke fordi de har en dypere strategi i tankene. Det er definitivt sant at du aldri bør undervurdere gode spillere og bør se hvert trekk de gjør som et opplegg eller en strategi. Men det er like viktig å ikke behandle dårlige spillere som om de er gode forkledde spillere.

Kan en dårlig spiller av og til bløffe deg vellykket? Sikker. Men de har ganske enkelt ikke pokerferdighetene til å spille et spill på høyere nivå. Manglene deres vises slik at du kan identifisere og bruke dem

Metode 4 av 10: Spill ett nivå over dem

Slå dårlige pokerspillere Trinn 4
Slå dårlige pokerspillere Trinn 4

0 7 KOMMER SNART

Trinn 1. Ikke spill ditt "A" -spill når en "C" gjør jobben

Tenk på det på denne måten: en NBA-stjerne ville ikke ødelegge sine mest kompliserte og tyngdekraftdefektive trekk for å vinne en slam dunk-konkurranse mot en gjeng videregående elever. Risikoen for at de ødelegger dunk er større enn belønningen, mens en mer run-of-the-mill dunk (for dem) sikkert vil få jobben gjort. Hvis du spiller "A" -poker mot mindre spillere, øker du også risikoen for at du overkompliserer ting og roter i stedet for å bare få jobben gjort.

  • Lagre din “A” -poker, med din maksimale strategisering, for spill mot andre gode spillere. Hold deg til ditt forenklede, konsekvente, fornuftige "C" -spill for å slå spillere på "D" -nivå.
  • Akkurat som NBA -spilleren kan du synes det er kjedelig og begrensende å fokusere på å være akkurat god nok til å slå de andre gutta. Men det er den enkleste og mest effektive måten å sikre seier. Fortsett å minne deg selv på at seier er det endelige målet ditt her.

Metode 5 av 10: Spill oddsen med hver hånd

Slå dårlige pokerspillere Trinn 5
Slå dårlige pokerspillere Trinn 5

0 8 KOMMER SNART

Trinn 1. Hold deg til en pokerbokstrategi

Det er ikke på tide å prøve en uvanlig spillstrategi eller spille mot prosentandelen. I stedet beregner du sjansen for seier basert på hånden du får og satser deretter. Din overlegne evne til å spille oddsen, grip fordelene du får og unngå feil, vil føre deg til seier langt oftere enn ikke.

Motstå trangen til å tro at du kan vinne med en elendig hånd bare fordi du er den bedre spilleren. Når kortene (og oddsen) ikke er til din fordel, ikke prøv å tvinge ut problemet. Spill feilfri poker og la motstanderne gjøre feilene

Metode 6 av 10: Spill litt konservativt

Slå dårlige pokerspillere Trinn 6
Slå dårlige pokerspillere Trinn 6

0 5 KOMMER SNART

Trinn 1. Spill fornuftig og la motstanderne gjøre spillfeil

Dette betyr ikke at du bør satse for lite når du har en god hånd. I stedet satser du etter din hånd og situasjonen, men feil litt på den konservative snarere enn aggressive siden. Åpne litt mer plass for dine motstandere å føle seg trygge eller føle en mulighet. La dem feilaktig heve eller brette på feil tidspunkt, og høste deretter gevinsten.

Bekjemp fristelsen til å gjøre store spill i et forsøk på å blåse ut dårligere motstandere raskt. Alt du gjør er å innføre unødvendig risiko. Bare spill et konsistent og smart spill, og la din overbeviste innsatsbevissthet og generelle ferdigheter vinne ut

Metode 7 av 10: Hold deg kjølig når du mister en hånd

Slå dårlige pokerspillere Trinn 7
Slå dårlige pokerspillere Trinn 7

0 4 KOMMER SNART

Trinn 1. Vær trygg på at din ferdighet vil slå lykken

Ja, det er virkelig frustrerende å tape når du har en god hånd og oddsen er i din favør, alt fordi nybegynneren over bordet har lykkes med et par ess. Men det er poker! Ha et kort minne og snu umiddelbart fokuset til neste hånd. Motstanderens heldige pause kan gi dem en følelse av falsk tillit som vil føre til at de gjør flere feil mens du fortsetter å spille smart poker.

Ikke forvent å vinne hver hånd mot dårligere spillere-det er bare ikke slik poker fungerer. Du mister noen, men vinner mer så lenge du holder deg rolig og fokusert

Metode 8 av 10: La aggressive dårlige spillere overspille

Slå dårlige pokerspillere Trinn 8
Slå dårlige pokerspillere Trinn 8

0 1 KOMMER SNART

Trinn 1. Ta dem sammen og la dem ødelegge seg selv

Aggressive dårlige spillere er enkle å få øye på: de satser og øker for mye og for ofte. De tror de på en eller annen måte kan tvinge kontroll over hånden når kortene ikke tillater det. Motvirke dem ved å spille et jevnt, konsistent spill med tallene selv og la dem slå seg selv.

De kan prøve å tvinge deg til å bli mer aggressiv: "Kom igjen, hvis du er så god til poker, hvorfor er du redd for å ringe innsatsen min?" Ikke gå i denne fellen

Metode 9 av 10: Hold deg til spillet ditt med passive dårlige spillere

Slå dårlige pokerspillere Trinn 9
Slå dårlige pokerspillere Trinn 9

0 3 KOMMER SNART

Trinn 1. Unngå å spille sakte eller overspille hånden din

Dårlige passive spillere ringer for mye i stedet for å heve eller re-raise når de har fordelen. Du kan bli fristet til å spille mer aggressivt for å overvelde dem, eller sakte spille dine gode hender i et forsøk på å trekke dem inn i mer aggressivt spill. Begge strategiene er feil-fokuser i stedet på å spille spillet på din måte.

I motsetning til aggressive spillere, som vanligvis ødelegger seg selv og slår seg hurtigere konkurs, innebærer det å slå en passiv dårlig spiller vanligvis tålmodig å slippe unna sine feil. Ikke ha det travelt med å vinne

Metode 10 av 10: Gi råd først etter at du har vunnet

Slå dårlige pokerspillere Trinn 10
Slå dårlige pokerspillere Trinn 10

0 7 KOMMER SNART

Trinn 1. Ikke hjelp dem med å bli bedre og slå deg mens du spiller

Det er fristende å trene et mindre spillerlignende tilbud om "du burde ha hevet deg der"-i et vennlig spill poker. Men hvis å vinne er din første prioritet, lagre noen nyttige råd til etter at spillet er over. Tilbyr for eksempel å gi dem noen tips når du ikke spiller for penger.

  • I et mer omstridt pokerspill kan du også utilsiktet "trene" en mindre spiller ved å kommentere deres dårlige spill: "Hvordan kunne du brette deg med den hånden ?!" Arbeid for å holde både positive og negative coachingråd til deg selv under spillet.
  • Det handler om målene dine her. Hvis du spiller med venner og vil hjelpe dem med å forbedre seg mens du fortsatt stort sett vinner, så hjelp dem litt. Men hvis målet ditt er å slå mindre talentfulle spillere, må du holde øye med premien-deres brikke!

Anbefalt: