Hvordan lage en landmin i Minecraft: 8 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en landmin i Minecraft: 8 trinn (med bilder)
Hvordan lage en landmin i Minecraft: 8 trinn (med bilder)
Anonim

Spillere av Minecraft har dannet veldig unike og vanskelige feller å bruke på andre spillere eller mobber. De fleste krever mye ressurser og kan være ganske komplekse. Imidlertid er det en felle som er enkel å lage og krever relativt lite ressurser. Den fellen er landminen. Det er beryktet for å være "noobs felle", men i noen situasjoner viser de seg å være effektive.

Trinn

Lag en landgruve i Minecraft Trinn 1
Lag en landgruve i Minecraft Trinn 1

Trinn 1. Gå til Minecraft

Lag en landmine i Minecraft Trinn 2
Lag en landmine i Minecraft Trinn 2

Trinn 2. Finn et sted du vil plassere gruven

Lag en landmine i Minecraft Trinn 3
Lag en landmine i Minecraft Trinn 3

Trinn 3. Grav der du vil plassere gruven 2 blokker

Det er et hull som er en blokk i området og 2 blokker dypt.

Lag en landmine i Minecraft Trinn 4
Lag en landmine i Minecraft Trinn 4

Trinn 4. Plasser TNT på bunnen av hullet

  • Hvis du vil, kan du sette mer TNT til siden av den. Dette gir en større eksplosjonsradius og en bedre sjanse til å drepe i tilfelle spilleren prøver å stikke av.
  • Hvis du vil gjøre det enda vanskeligere for noen å slippe unna, gjør hullet 5 blokker dypt. På en blokk dyp plasserer du en TNT -blokk, dekker deretter TNT -en med sand/grus (eller det som ikke er lett å se, er solid og kan påvirkes av tyngdekraften). På den måten, når TNT er i ferd med å eksplodere, faller den og får blokken over den til å falle og fange spilleren inne.
Lag en landmine i Minecraft Trinn 5
Lag en landmine i Minecraft Trinn 5

Trinn 5. Legg en blokk på toppen av TNT som matcher overflatenes bakgrunn

Lag en landgruve i Minecraft Trinn 6
Lag en landgruve i Minecraft Trinn 6

Trinn 6. Sett en trykkplate der du legger blokken

Dette vil tenne TNT.

Hvis du kan, kan du bruke en trykkplate som matcher blokken eller fargen. Dette bidrar til å skjule gruven. Det fungerer kanskje ikke hele tiden, men mobber og nølende spillere kan falle for det

Lag en landmine i Minecraft Trinn 7
Lag en landmine i Minecraft Trinn 7

Trinn 7. Du har laget en mine

Lag nå mer for et gruvefelt.

Hvis du lager et minefelt, kan du prøve å holde dem nær hverandre. Dette gjør det vanskeligere for andre spillere å komme seg gjennom, selv om det kanskje ikke er så økonomisk (sløsing med ressurser)

Lag en landgruve i Minecraft Trinn 8
Lag en landgruve i Minecraft Trinn 8

Trinn 8. Vent til dyr, mobber og spillere dør i gruven

  • Gruvene kan forårsake en kjedereaksjon hvis eksplosjonen berører andre gruver.
  • Noen spillere dør ikke med mindre de er nye i Minecraft. Du kan kompensere for dette ved å legge til flere TNT/gruver for større eksplosjonsradius.
  • Hvis du planlegger å eksplodere andre spillere, spesielt spillere med sterk rustning, må du alltid dobbeltsjekke eksplosjonsstedet. På den måten kan du få gjenstandene deres eller drepe dem hvis de fortsatt overlever.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • For å gjøre risikoen for ødeleggelse lavere, gjør hullet dypere. TNT skal fortsatt være under trykkplate-blokken, men den vil falle. Det betyr også at blokken må påvirkes av tyngdekraften (for eksempel sand eller grus) Det eneste problemet da er å komme seg ut av hullet, men du bør enkelt kunne grave/gruve deg ut.
  • Hold gruver borte fra eiendommen din, ellers ødelegges den.
  • Når du jager en spiller, prøv å jage dem inn i et minefelt. De vil være for nølende til å være forsiktige. Imidlertid bør du også være forsiktig, ellers faller du for dine egne feller!
  • Hvis en spiller bruker trykkplater for å åpne dører, lag en mine der.

    • Dette gjelder også alle "agn" -dører du måtte lage. Bruk for eksempel jerndører med trykkplater, og lag et skilt som sier at det er diamanter som en felle. For å gjøre det mindre åpenbart, kan du lage et vindu som lar spilleren se diamanter (eller noe annet verdifullt) i rommet.
    • En annen "agn" -dør du kan lage er en dør på forsiden av huset ditt som faktisk fører til ingenting. Hovedinngangen din ville være en dør på baksiden, men spillerne ville bruke inngangsdøren og bli offer for fellen. Ulempen med dette er selvfølgelig skade på ditt eget hus, så det er best å plassere nesten ingenting der i tillegg til en falsk inngang.

Anbefalt: