Hvordan spille Top Lane i League of Legends: 12 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spille Top Lane i League of Legends: 12 trinn
Hvordan spille Top Lane i League of Legends: 12 trinn
Anonim

I League of Legends er toppbanen fylt med stridsvogner, leiemordere og juggernauter. Mange spillere sliter mellom gardering, oppdrett, håndtering av din motstander og å hjelpe laget ditt. Noen ganger får topplaner skylden for ikke å hjelpe laget, men det er ok. Når du har fått en "S" -karakter, vil alle lagkameratene dine se at du gjorde det veldig bra.

Trinn

Del 1 av 4: Tidlig i spillet

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 1
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 1

Trinn 1. Bestem hvilken type topplaner du er

Hvis du bestemmer deg for å gå på toppbane, trenger du en rolle. Noen toppbaner som Dr. Mundo og Maokai går på helse, men lite skade. Noen liker Has up har et høyt burst -potensial, men blir lett makulert. Noen laners som Garen eller Darius har litt av begge deler, helse + dmg kan være en vanskelig kombinasjon å slå. Finn ut hvilken type topplaner du skal spille, og gå deretter inn i spillet.

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 2
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 2

Trinn 2. Farm

Pengene som får mannen kommer fra oppdrett. Landbruk, i tilfelle du ikke er kjent med begrepet, betyr at minions som er sist slått for å tjene gull. Du bruker deretter gullet i butikken for å få gode varer. Oppdrett er avgjørende for de 3 dmg -forhandlerne i lagkamper: ADC, midlaner og topplaner. Mange toppbaner starter med god dmg, så du trenger ikke å kjøpe en Cull eller et Doran's Blade med ditt startgull på 500. Selv om oppdrett er en veldig viktig del av spillet, så se på motspilleren din.

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 3
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 3

Trinn 3. Hold øye med busker med avdelinger

Ikke bygg noe som synsstein, men vær forsiktig med elven og de 3 buskene. Mange nærkampfigurer vil prøve å bruke buskene til sin fordel, og for å holde seg borte fra overraskelser, børst børsten. Dette forhindrer også ganking.

Mange spillere vil sette en rosa avdeling/permanent avdeling i elven, når de bruker sin 4 "4" nøkkelavdeling for buskene. Dette er en god strategi, og anbefales på det sterkeste. Inntil en jungler kommer opp i tanken og ser og ødelegger avdelingen din, vil du ha en konstant oppgave med elven

Del 2 av 4: Matchup Typer

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 4
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 4

Trinn 1. Hvis du kjemper mot Ranged V Ranged, kan du prøve å lande med hvor du kan

Mange vil tenke "Å, han slo meg med 1 autoangrep. Jeg skal bare helbrede det." Etter en stund øker de automatiske angrepene. Mange spillere innser heller ikke det grunnleggende angrepsområdet. Hvis du står rett bak dine håndlangere, bør du kunne slå motstanderen din. Land så mye dmg på ham henne som mulig.

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 5
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 5

Trinn 2. Hvis du kjemper mot Melee V Ranged, bruker du buskene

Så lenge de ikke har buskene avskåret, kan du lande flere staver hvis du spiller en tung dmg -mester som Ekko eller Illoai. Mange varierte mestere, hvis de får lav HP, vil forbli i kjørefeltet en stund lenger enn om de var nærkamp eller mot et annet område. De vil tenke: "Jeg kan se ham/henne komme før de kommer nær nok til å angripe, så jeg kan komme tilbake i tide." Lukk avstanden raskt; mange evner, for eksempel Garen Q legger til bevegelseshastighet. Summoner staver, spesielt Flash og Heal, er gode for nærkampsmestere.

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 6
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 6

Trinn 3. Hvis du kjemper mot Ranged V Melee, kan du bruke din fordel

Det er ditt beste våpen. Du kan holde deg tilbake, men likevel få en magi noen få sekunder. Pluss at du sjelden tar skade på minion. Dette er en god matchup; bare vær oppmerksom på omgivelsene og se hele tiden på motstanderen din. Nærhetskarakterer er sterkere enn varierte mestere på nært hold, så bare hold deg godt unna, og Farm Farm Farm.

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 7
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 7

Trinn 4. Hvis du kjemper mot Melee V Melee, blader handel et blikk med motstanderen din, og ta mye dmg

Helse eller helse regen anbefales for de fleste nærkampstegn. Noen har det allerede i sin passivitet. Mester uten mann gjør det bedre her (Riven, Garen, Gnar, Yasuo); de husker sjeldnere. Mens mange varierte mestere er avhengige av kritiker. dmg, nærkamp -tegn bygger dmg ok hvert angrep. Bruk å få gull hver tidlig, og bygg opp dmg. For å vinne i bane må du begynne å vinne 2 våre av 3 handler med din lane -motstander.

Del 3 av 4: Mid-Game

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 8
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 8

Trinn 1. Ta tak i din banemotstander

Mens du slår for kjørefeltkontroll, må du sørge for at du er trygg. Din motstander vil prøve alt for å drepe deg eller redusere helsen din så lavt at du husker det. Nærhetskarakterer vil ha det vanskelig å kjempe mellom forskjellige karakterer, fordi de varierte mesterne kan holde seg unna fienden for å skade dem. Hvis de begynner å bli litt for aggressive, må du rygge litt, men ikke for mye.

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 9
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 9

Trinn 2. Håndter ganks

Sørg for å holde elven/buskene beskyttet, men noen ganger glemmer du eller kommer deg ikke ut i tide. Hvis du er bank, kan du prøve å bruke en hastighetsøkning element/stave. Ikke blits umiddelbart.

  • Hvis du fortsatt er for treg, og har en stevning som spøkelse eller helbredelse tilgjengelig, bruk den også. Enten vil fungere og bringe deg til tårnet ditt. Mens du er under tårnet, kan du enkelt 1v1 fiendens jungler eller topplaner, eller til og med noen ganger begge deler. Tårnet ditt vil slite dem ned med sine skudd, og hvis du kan sette en stillhet eller en bedøvelse på fienden, er det veldig bra.
  • En stillhet vil gjøre at de ikke klarer å trylleformler, og et bedøvelse vil gjøre at de sitter fast og ikke kan trylleformler. Begge vil tillate tårnet å treffe dem flere ganger og slippe helsestangen betydelig.

Del 4 av 4: Teleport Plays

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 10
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 10

Trinn 1. Hold øye med lagkameratene

Mange lagkamerater kjemper om en drage, et tårn eller bare kjemper mot fienden.

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 11
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 11

Trinn 2. Delta i lagkamper

I tilfelle lagkamp, kom deg ned dit så fort du kan. Top laners er en av de 3 dmg -forhandlerne i kamper. I noen tilfeller kan du teleportere til en minion, tårn eller avdeling i nærheten for å bli med i kampen.

Spill Top Lane i League of Legends Trinn 12
Spill Top Lane i League of Legends Trinn 12

Trinn 3. Teleporter for å overraske fiender

En annen, mer avansert type teleportspill, ville være å teleportere til en dyp avdeling i fiendens jungel, bak frontlinjene sine, og deretter lade opp bak dem. Mestere som Sion og Hecraim til dette veldig pent; du kan enkelt eliminere et medlem av fienden.

Tips

  • Ikke vær ekkel. Hvis du begynner å dø for mye, kan du spille mindre aggressivt. Hvis teamet ditt klager på deg, si at du er ny i rollen din og lærer noe nytt.
  • Ikke stress. Slapp av, pust dypt. Det er bare et spill.

Anbefalt: