Hvordan spille Lux i League of Legends: 9 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spille Lux i League of Legends: 9 trinn (med bilder)
Hvordan spille Lux i League of Legends: 9 trinn (med bilder)
Anonim

I League of Legends er Lux en vennlig, lett trollmann fra den mektige fraksjonen Demacia. Hennes taktiske beslutninger og gigantiske makt gjorde henne til en stor kriger i Demacia. Lux går vanligvis på midlane eller support; men hun har vippet off-meta i de siste oppdateringene på grunn av upopularitet og nerver på staver. Plussiden ved å være upopulær er at ingen vet hvordan de skal motvirke deg. Denne guiden vil (forhåpentligvis) lære deg litt om Lux og hvordan du snart mestrer denne morsomme og vennlige mesteren.

Trinn

Del 1 av 3: Lær hva Lux gjør

Spill Lux i League of Legends Trinn 1
Spill Lux i League of Legends Trinn 1

Trinn 1. Bruk Lux's Q for rooting

Hennes Q er en mellomstor spell som skyter ut en lyssøyle som vil rote 2 personer hvis den treffer dem. Denne trylleformelen er veldig bra for å sette opp Q - E - Ult -kombinasjoner, siden fienden ikke kan bevege seg. Denne roten er veldig god i midlane, der mange mestere er avhengige av å flytte rundt for å kaste evner.

Spill Lux i League of Legends Trinn 2
Spill Lux i League of Legends Trinn 2

Trinn 2. Bruk Lux's W for et skjold

Hennes W er staven hennes som skyter ut og deretter kommer tilbake. Begge gangene de treffer Lux, får hun et skjold.

Spill Lux i League of Legends Trinn 3
Spill Lux i League of Legends Trinn 3

Trinn 3. Bruk Luxs E -tast for å bremse folk

Hennes E er en sirkel som kastes ut, bremser alle den treffer. Aktivering av evnen vil skade alle på innsiden av sirkelen. Når du treffer en Q, kan du E og håndtere bremser og skade fienden. Hennes E er også bra for oppdrett.

Spill Lux i League of Legends Trinn 4
Spill Lux i League of Legends Trinn 4

Trinn 4. Trykk på den R -tasten

Luxs ult er en av de mest interessante i spillet. Etter å ha ladet i 0,5 sekunder, (en rød linje vil dukke opp der ulten hennes skal skyte) skyter hun en laser i en rett linje, som skader massiv skade på fiender i en linje. Hennes ult har en veldig lang rekkevidde, flott for å avslutte fiender eller å skade massiv skade under en lagkamp.

Del 2 av 3: Going Midlane

Spill Lux i League of Legends Trinn 5
Spill Lux i League of Legends Trinn 5

Trinn 1. Vet hva midten er

Midlane er en stram bane som ofte gankes (google "ganking league of legends" hvis du ikke kjenner denne terminologien), full av leiemordere og høye dmg -krigere. Ett falskt trinn, og halvparten av helsen din forsvinner. Lux har imidlertid mye CC i magi, slik at hun kan lande dmg raskt og enkelt. (CC betyr Crowd Control, som er bedøvelse, røtter og bremser.)

Del 3 av 3: Going Support

Spill Lux i League of Legends Trinn 6
Spill Lux i League of Legends Trinn 6

Trinn 1. Vet hva støtte innebærer

Med støtte er alt du trenger å gjøre å lande CC og deretter lene deg tilbake og la ADC (Attack Damage Carry) få drapet. Bare land 1. BARE 1, skillshot, rot fienden, så er jobben din ferdig. Support er så enkelt!

Spill Lux i League of Legends Trinn 7
Spill Lux i League of Legends Trinn 7

Trinn 2. Avdeling

De to grunnene til at ADC -er faller bak er: 1) Fiendens ADC er for god, og fortsetter å drepe din. 2) Du blir sløv og jungleren fortsetter å drepe ADC -en din.

  • For å motvirke #1, få en bedre ADC.
  • For å motvirke #2, vær forsiktig i jungelen, slik at du ikke blir sløv. Gode avdelingssteder for Blue team inkluderer tri-penselen og elven. De fleste gank -stedene kommer fra elven, den røde siden eller den blå siden, så det er en viktig avdeling. Noen ganger vil du kjøpe en rosa avdeling for å plassere i elven, fordi rosa avdelinger er permanente avdelinger, og de vil ikke bli ødelagt før noen på fiendens side ser det, og dette vil vanligvis være jungleren, så du vet at de er det. Et annet element er SightStone, som gir deg 3 siktavdelinger å plassere, noe som gjør det enklere å overvinne. Se på noen avdelingsguider for å få mer hjelp.
Spill Lux i League of Legends Trinn 8
Spill Lux i League of Legends Trinn 8

Trinn 3. Hold deg ved siden av ADC

Han/hun er ditt beste håp om å drepe fiendens lag. Uten en ADC har du svært liten skade, og fienden kan lett drepe deg (med mindre fienden er en støtte, så prøv å utspille dem. Du kan komme på et høydehøydehjul.) ADC'en din gård, fjerner minionbølgene, og generelt ta vare på mekanikken i spillet. Bare len deg tilbake og slapp av; for mens du hjelper ADC, dekker ADC deg også! Hvis du blir angrepet, vil de komme deg til hjelp (vanligvis ikke garantert).

Spill Lux i League of Legends Trinn 9
Spill Lux i League of Legends Trinn 9

Trinn 4. Helbred ADC -en

Mens han er i banen, skal han/hun ta dmg. Med Lux er din W perfekt for å helbrede ADC, da den gir dem et skjold for å blokkere skader. Selv om W er en god evne, kan du prøve å få Q først til å bli bedøvet før du helbreder med W.

Anbefalt: