Hvordan arbeide i et kunstmuseum (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan arbeide i et kunstmuseum (med bilder)
Hvordan arbeide i et kunstmuseum (med bilder)
Anonim

Å jobbe i et kunstmuseum gir muligheten til å fortsette kunststudier og utdanne andre om viktigheten av den kunstneriske prosessen. En museumsdoktorjobb er en flott posisjon for kunsthistorikeren, men kunstmuseer ansetter også mennesker for menneskelige ressurser, markedsføring, design, sikkerhet og forberedelse. Museer er svært selektive, og de ser etter hardtarbeidere med kunstutdannelse og erfaring.

Trinn

Del 1 av 4: Bli kvalifisert

Tenk som en grafisk designer Trinn 15
Tenk som en grafisk designer Trinn 15

Trinn 1. Studer kunst

For de som liker å lage kunst, er klasser tilgjengelig på videregående skole og de fleste universiteter tilbyr en bachelor i kunst eller tilsvarende. Du kan også ta en time på en lokal høyskole for å se om dette passer for deg.

  • For de som er interessert i historie, studer kunsthistorie. Kunsthistoriske kurs holdes ofte på høyskoler og universiteter.
  • Du kan også vurdere mediekunst, grafisk design, animasjon, motedesign, visuell kommunikasjon, fotografering, webdesign, spilldesign og film, blant andre typer kunst.
Samle e -postadresser Trinn 3
Samle e -postadresser Trinn 3

Trinn 2. Frivillig på et kunstmuseum

Mange videregående skoler og noen høyskoler krever frivillige timer for å få en grad. Du kan også velge å være frivillig for å få litt erfaring før du søker jobb på et kunstmuseum. Erfaringen du får mens du er frivillig kan brukes på CV og i intervjuer.

Frivillig arbeid i et kunstmuseum vil hjelpe deg med å få kontakter på kunstfeltet. Nettverk er den beste måten å finne ut om jobber etterhvert som de er tilgjengelige

Bli kongressmedlem trinn 7
Bli kongressmedlem trinn 7

Trinn 3. Delta på kunstutstillinger og museets samlinger

Du må vite hva som skjer for tiden i kunstens verden. Disse hendelsene samler kunstverdenen, og de er et perfekt sted å nyte kunst mens du nettverk. Presenter deg for museumskuratorer og direktører, og ikke glem å ta med noen eksemplarer av CV -en din hvis noen ber deg om det.

Del 2 av 4: Velge en posisjon

Svar på intervju Spørsmål 17
Svar på intervju Spørsmål 17

Trinn 1. Arbeid i markedsføringsavdelingen

Markedsførings- og PR -ansatte lokker folk til å komme til museet. Daglige aktiviteter kan omfatte utsendelse, legge ut hendelser, arbeide med sosiale medier, ringe til medier og utvikle kontakter for å promotere museet og dets programmer.

Å få en markedsføringsgrad vil kvalifisere deg til å jobbe i markedsføringsavdelingen til et kunstmuseum

Bli en sertifisert livstrener Trinn 12
Bli en sertifisert livstrener Trinn 12

Trinn 2. Bli med på utviklingsavdelingen

Mange museer er ideelle organisasjoner. Utviklingsavdelingen samler inn penger gjennom tilskuddskriving, sponsorer og oppfordring fra allmennheten. Det er ikke en lett oppgave å be folk om penger, så dette er en jobb for en utadvendt person.

Søk om et gründerstipend Trinn 15
Søk om et gründerstipend Trinn 15

Trinn 3. Bli en del av personalet

Hvis du er interessert i å ansette folk og jobbe med museumsansatte, er personalavdelingen et godt valg. Du kan være ansvarlig for ytelsesvurderinger og fastsette kompensasjon for ansatte.

De med bakgrunn i menneskelige ressurser, PR eller rådgivning foretrekkes for denne stillingen

Vær en vellykket gründer Trinn 5
Vær en vellykket gründer Trinn 5

Trinn 4. Velg designavdelingen

Designavdelingen er delt inn i grafisk design og utstillingsdesign. Du kan utvikle e -postmeldinger og nettsteder i grafisk designavdeling, eller hjelpe til med å designe og sette opp skjermer for utstillinger. Folk som fyller disse rollene trenger sterke romlige ferdigheter.

Du trenger en utdannelse i enten grafisk design eller kunst for å jobbe i designavdelingen

Ordne kunstverk hjemme trinn 8
Ordne kunstverk hjemme trinn 8

Trinn 5. Bli en forberedende

Denne stillingen lar deg være aktiv, sette opp skjermer, skifte etiketter og håndtere kunst forsiktig. Du vil jobbe under kuratoren og utstillingsdesigneren. Hvis du har et godt øye for design, kan du vurdere å bli en forbereder.

En grad i museumsstudier vil gi deg en fordel i forhold til andre som søker denne jobben

Lær om afroamerikansk historie Trinn 7
Lær om afroamerikansk historie Trinn 7

Trinn 6. Arbeid i utdanningsavdelingen

Hvis du har erfaring med å undervise eller liker å jobbe med barn, vil utdanningsavdelingen passe godt. Utdanningsavdelingen kan holde foredrag for medlemmer eller allmennheten. Du kan også bli bedt om å lære barn som besøker museet.

En utdanningsbakgrunn vil hjelpe deg med å få denne stillingen

Skriv en tale som introduserer deg selv Trinn 13
Skriv en tale som introduserer deg selv Trinn 13

Trinn 7. Bli en museumsdokent

Den mest gjenkjennelige jobben innen utdanning er en museumsdoktor. En docent forsker og leder turer gjennom museer for å utdanne publikum om samlinger. Dette ville være en flott jobb for deg hvis du liker å kommunisere med andre.

Du bør ha sterke talerferdigheter i tillegg til kunnskap om ulike kunst og kunstnere

Bli regnskapsfører Trinn 3
Bli regnskapsfører Trinn 3

Trinn 8. Bli med i økonomiteamet

Hvis du er god med tall, kan det være den beste jobben for deg å bli regnskapsfører for kunstmuseet. Du får fortsatt være en del av kunstmuseets ansatte, men ikke samhandle så mye med besøkende eller andre ansatte.

Du trenger en utdannelse i regnskap for å bli vurdert for denne rollen

Deal with Stalkers Trinn 11
Deal with Stalkers Trinn 11

Trinn 9. Velg å være en del av sikkerhetspersonalet

Sikkerhetspersonalet beskytter kunsten så vel som det andre personalet og besøkende. Hvis du har erfaring med sikkerhet, men også liker kunst, er denne stillingen perfekt for deg.

Ta et opplæringskurs for å bli sertifisert som sikkerhetsoffiser i staten din

Del 3 av 4: Søke på en stilling

Søk om doktorgrad i USA Trinn 3
Søk om doktorgrad i USA Trinn 3

Trinn 1. Lag et CV

Fokuser CV -en din mot jobben du vil ha, og fremhev utdannelse og erfaring. Søk hjelp gjennom en yrkestjeneste hvis du er usikker på hvordan du formaterer den. Sørg for å korrekturlese CV -en din før du sender den.

Skriv et blogginnlegg Trinn 1
Skriv et blogginnlegg Trinn 1

Trinn 2. Forskningsjobber i lokale museer

Jo større byen er, desto flere museer har den. Besøk alle museene i ditt område og sjekk nettstedene deres for å finne ut hvilke stillinger som er tilgjengelige.

Skriv din kongressrepresentant Trinn 12
Skriv din kongressrepresentant Trinn 12

Trinn 3. Finn åpninger på Internett

Gå til museets nettsted og sjekk "Karriere" -delen for å se hvilke stillinger som er åpne. Du kan også søke ved å bruke begrepet “museum” på jobbsøkemotorer. Bruk nettsteder som Careerbuilder, Monster, Indeed og Craigslist.

Få en jobb rask trinn 10
Få en jobb rask trinn 10

Trinn 4. Skriv et følgebrev for hver jobb

Hvert følgebrev skal være annerledes, og det skal vise at du har undersøkt museet. Forklar hvorfor din erfaring og interesser gjør deg til den perfekte kandidaten for jobben. Du kan også be om et personlig intervju.

Følg opp på e -post eller brev hvis du ikke har hørt tilbake. Respekter alltid arbeidsgiverens ønsker hvis de ber om ikke å motta telefonsamtaler eller annen kommunikasjon

Finn en jobb hvis du er funksjonshemmet Trinn 16
Finn en jobb hvis du er funksjonshemmet Trinn 16

Trinn 5. Snakk med din potensielle arbeidsgiver

Vær forberedt på å svare på telefonsamtaler fra potensielle arbeidsgivere eller en personalavdeling. Endre telefonsvarermeldingen for å gjenspeile en profesjonell holdning, og ring tilbake umiddelbart. Øv intervjuspørsmål for å være klar til å forklare hvorfor du ville passe godt for stillingen.

Ha et godt jobbintervju Trinn 10
Ha et godt jobbintervju Trinn 10

Trinn 6. Intervju med museet

Å kle seg til et intervju på et kunstmuseum kan være litt annerledes enn andre jobber. Du vil kanskje legge til et kunstnerisk preg på garderoben din, men kle deg profesjonelt og ta feil på siden av forsiktighet. Husk å være i tide og ta med en kopi av CV -en, henvisninger og annen relevant informasjon.

Kjøp Small Business Insurance Step 15
Kjøp Small Business Insurance Step 15

Trinn 7. Forhandle om lønn og fordeler, hvis det er aktuelt

Spør om forsikring og reiseutgifter. Husk at mange museer er ideelle, og kanskje ikke gir en attraktiv pakke til en ansatt på inngangsnivå. Med erfaring kommer en høyere lønn.

Del 4 av 4: Utmerket på den nye jobben

Ordne kunstverk hjemme Trinn 2
Ordne kunstverk hjemme Trinn 2

Trinn 1. Studere for nye utstillinger

Når du får en jobb på et kunstmuseum, må du fortsette å trene og lære. Undersøk nye kunstnere og hold deg oppdatert om brikkene som vises på museet.

Kjøp Bitcoins Trinn 16
Kjøp Bitcoins Trinn 16

Trinn 2. Vær profesjonell

Respekter arbeidsgiver og kolleger ved alltid å komme i tide. Bruk passende klær og unngå forbannelse og upassende oppførsel. Snakk høflig og vennlig til andre ansatte og til besøkende.

Gjør øyekontakt trinn 8
Gjør øyekontakt trinn 8

Trinn 3. Jobb hardt

Sørg for at du er forberedt på å gjøre din beste innsats hver dag. Gjør det din arbeidsgiver ber deg om, og ta initiativ ved å fullføre oppgaver du merker trenger oppmerksomhet.

Gjør øyekontakt trinn 7
Gjør øyekontakt trinn 7

Trinn 4. Videreutdannelse

Dette er en god idé hvis du vil gå opp på museumstigen. Kuratorer har generelt utdannelse i museumsstudier og/eller kunsthistorie. De studerer administrasjon, museologi, markedsføring, museumsrett, samlingsforvaltning og mange andre ting for å være kuratorer. De kan også jobbe mot å bli museumsdirektør i fremtiden.

Anbefalt: