Hvordan spille Nerf Assassin: 15 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spille Nerf Assassin: 15 trinn (med bilder)
Hvordan spille Nerf Assassin: 15 trinn (med bilder)
Anonim

Få ut den lurte Nerf-pistolen og ski-masken: Det er Assassin-tid. Nerf Assassin eller Nerf Hitman er et populært spill på noen høyskoler, videregående skoler eller på sovne-leirer der en gruppe mennesker ser hverandre regelmessig og alltid kan være på vakt. Spillet fortsetter til alle deltakerne er eliminert, så det er nyttig å leke med folk du sannsynligvis vil støte på med jevne mellomrom. Det krever minst tre spillere. Du kan starte ditt eget spill eller bli med i et spill som allerede pågår. Se trinn 1 for mer informasjon.

Trinn

Del 1 av 3: Lære reglene

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Step 1
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Step 1

Trinn 1. Lær de grunnleggende reglene

I Assassin mottar hver spiller en oppgave på et kort, eller noen ganger via tekst. Denne oppgaven vil være navnet på en annen spiller i Assassin -spillet. Målet med spillet er å eliminere den spilleren, enten direkte eller indirekte, med din Nerf -pistol.

  • De fleste spill krever et "kill shot" der pilen treffer offeret på hodet eller overkroppen.
  • Du har ikke lov til å forsvare deg selv før du ser en annen spiller som aktivt prøver å eliminere deg.
  • Ha tildelingskortet ditt med deg hele tiden i tilfelle du trenger å bevise målet ditt for dommeren.
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Step 2
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Step 2

Trinn 2. Finn en gruppe villige spillere

Du trenger en gruppe på minst tre personer, sammen med en objektiv "dommer" eller arrangør som kan tildele treffene, holde oversikt over poengsummen og organisere spillet.

Hvis du blir med i et spill som pågår, kan det allerede være et sett med regler som dommeren vil gjøre deg oppmerksom på. Lytt nøye og spill etter reglene for å ha det bra. Hvis du ikke liker måten et bestemt spill er organisert på, kan du starte ditt eget med ditt eget spesifikke sett

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 3
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 3

Trinn 3. Angi en tidsbegrensning

Noen spill vil spille med en tidsbegrensning på en time eller 10 minutter før alle eliminerte spillere "respawn" og spillet kan starte på nytt. Det har en tendens til å skape en viss følelse av haster å sette en tidsbegrensning på hver runde, men spill slik du vil. Alle spill fungerer annerledes, slik at du kan tilpasse spillet til dine interesser.

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 4
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 4

Trinn 4. Angi sikre soner

Ofte regnes kafeteriaer og visse campusområder som begrensede områder og skal behandles som "sikre soner" der du ikke kan elimineres. Spillere som er ansatt vil vanligvis også inkludere arbeidsplassen som et lokalt område.

Det er vanligvis mot reglene å "turtle" og aldri komme ut av de sikre sonene. Det er ikke gøy hvis du aldri er ute i det fri

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 5
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 5

Trinn 5. Velg direkte eller indirekte spill

Noen Assassin-spill tillater bare at spillere elimineres med drapskudd fra selve Nerf-pistolen, mens andre spill har utvidet seg noe for å tillate andre typer indirekte eliminering, som forgiftning, bombing og andre typer "drap".

Noen ganger er det tillatt å skli en Nerf -pil eller et papir som er merket "gift", og det er å sende personen en Nerf -pil for å fungere som et "eksplosiv". Indirekte spillemetoder vil variere noe

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Step 6
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Step 6

Trinn 6. Før du starter et spill, må du kontrollere at du har et imøtekommende sted å spille

Noen høyskoler har forbudt Assassin etter en rekke misforståelser og klager. Hvis du skal løpe rundt med Nerf -våpen som skyter hverandre, må du passe på at du ikke kommer til å få problemer før du gjør det. Å rydde opp først vil sikre at alle har det bra uten å bekymre seg.

  • De fleste studiesteder tillater ikke at spill finner sted i klassetiden eller i campusbygninger. Vær forsiktig og sørg for at du overholder deres regler.
  • La naboene dine vite at vennene dine kan krype rundt i huset ditt med Nerf -våpen, slik at de ikke ringer politiet på deg.
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Step 7
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Step 7

Trinn 7. Kontakt administratoren eller dommeren når du er eliminert

Vanligvis er det jobben til administratoren å gjøre alle andre oppmerksomme på de eliminerte spillerne, og det er jobben til den eliminerte spilleren å la dommeren vite at de ikke lenger er i spill. Vanligvis vil spill vare i flere dager om gangen og kan innebære flere runder der mål byttes eller omformes.

I noen spill, når du har drept en spiller, samler du hitkortet og gir deg et nytt mål. I spill som spilles på denne måten, fortsetter spillet til alle spillerne er eliminert, men en

Del 2 av 3: Strategisering

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 8
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 8

Trinn 1. Vær diskret

Å løpe forrest mot målet ditt første gangen du ser dem, er en god måte å bli eliminert i forsvaret. Du må spille det kult og forfølge målet ditt en stund for å lære mønstrene og skjulestedene deres. Vær oppmerksom på de sikre sonene og finn ut steder der du kan vente på målet ditt.

Noen spill har spesielle betegnelser om vitner. Hvis du spiller under denne typen diskrete regler, har ingen lov til å se deg eliminere en annen spiller uten å pådra seg straffer. Noen ganger kan for mange vitner utløse at eliminerte spillere blir kalt tilbake med deg som mål. Vær oppmerksom på disse reglene og bruk skjønn

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 9
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 9

Trinn 2. Kom deg inn i målets hode

Hva slags spiller er målet ditt? Uforsvarlig? Konservativ? Hvor bor de? Hvor ville de gjemme seg? Hva vil være din beste måte å finne dem alene og ta dem ut? Når du begynner å lære å tenke som din motstander, er du nærmere seieren.

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 10
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 10

Trinn 3. Kom deg nær og hold deg nær

Vanligvis vil spillere være altfor forsiktige, men du kan vurdere å prøve å inngå en faux-allianse og komme i nærheten av en annen spiller, spore dem, holde seg på bevegelsene og la dem senke vaktene rundt deg. Hold utkikk etter en god mulighet til å slå til.

Det kan være fristende å ansette andre venner som ikke er med på spillet og prøve å få dem til å gjøre det skitne arbeidet ditt. Vanligvis er dette ulovlig

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 11
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 11

Trinn 4. Ta deg god tid

La mulighetene avsløre seg selv i stedet for å tvinge hånden din. Ikke bekymre deg for å hoppe først for å skyte alle kulene dine. Vent på det passende øyeblikket og slå deretter til. Lær å være bevisst når du går om dine daglige rutiner, og hold deg klar til å flytte med et øyeblikk. Det holder spillet spennende og morsomt!

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 12
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 12

Trinn 5. Bytt opp mønstre

Ikke glem å spille forsvar også. Ta forskjellige ruter hjem og lær å holde deg nær sikkerhetssonene under spillet. Lær de andre spillernes oppholdssted i løpet av en bestemt dag, slik at du kan unngå disse områdene og prøve å plotte ruter som vil holde deg trygg.

Del 3 av 3: Spille delen

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 13
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 13

Trinn 1. Få utstyret

Tydeligvis er en Nerf -pistol ganske kritisk, men mørke klær og knebeskyttere/albuebeskyttere og noen skinnhansker fungerer utmerket for å få deg til tingenes ånd. Hva med kikkert og solbriller? Hvorfor ikke? Populære varianter av Nerf -våpen inkluderer:

  • The Rapidstrike
  • Centurion
  • Elite Stryfe
  • The Vortex Diatron
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 14
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 14

Trinn 2. Lær å bevege deg med utstyret ditt

Det hjelper å kunne løpe litt rundt, så du bør være i form og klar til å bevege deg. Hvis du kan løpe over snigmorderne, vil du være i god form for å komme ut på toppen.

Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 15
Bli en Nerf Assassin eller Hitman Trinn 15

Trinn 3. Tren litt med Nerf -pistolen din

Selv de superdyreste variantene er ikke nødvendigvis de mest nøyaktige lekene der ute. Hvis du hopper inn i spillet uten å trene, kommer du til å vente på den perfekte muligheten til å eliminere noen og slå feil og ende opp med å føle deg dum. Øv på å skyte på bokser og andre mål for å få en følelse av hvordan Nerf -pistolen din oppfører seg.

Tips

  • Hold deg i form og sunn.
  • Og husk at Nerf -våpen ikke er nøyaktige nok til å rettferdiggjøre omfattende praksis.

Anbefalt: