Hvordan bli videospillprogrammerer: 11 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli videospillprogrammerer: 11 trinn (med bilder)
Hvordan bli videospillprogrammerer: 11 trinn (med bilder)
Anonim

Videospill er ekstremt populære blant voksne så vel som barn. Mange av dem er så oppslukt og fascinert av spillet at de vil lære å programmere det på egen hånd. En annen attraksjon om å lære programmering av videospill er at det kan være en lukrativ karriere. Hvis spillet ditt er en suksess, kan du bli millionær. I tilfelle du også har utviklet en hard lidenskap for dette teknologiske spillet så mye at du vil bli programmerer for videospill selv, her er noen instruksjoner om hvordan du kan lage ditt eget videospill. Hvis du er oppriktig og hardtarbeidende, kan du definitivt lære programmering av videospill. Behold tilliten til deg selv.

Trinn

Bli en videospillprogrammerer Trinn 1
Bli en videospillprogrammerer Trinn 1

Trinn 1. Bli informert:

Snakk med dine jevnaldrende, eldre, besøk campus eller les magasiner online og offline om programmering av videospill som "Gamasutra" eller "Gameslice" for å få et slag av feltet du vurderer å gå inn på. Finn også ut hva trening og ferdigheter er et must hvis du ønsker å bli proff i feltet.

Bli en videospillprogrammerer Trinn 2
Bli en videospillprogrammerer Trinn 2

Trinn 2. Vet hvor dine ferdigheter ligger:

Videospillprogrammering har vokst seg enorm i størrelse, det er på en måte å bli noe som filmskaping der forskjellige sett med fagfolk kreves for å lage det perfekte bildet. Videospillproduksjoner involverer nivådesignere for å gjøre det morsommere, programmerere til å skrive kildekoden og manus, 3D-modellerere for å lage spilleren og artister til å designe boksen og reklamemateriell. Vet hvor din spesialisering ligger og ta et kurs deretter.

Bli en videospillprogrammerer Trinn 3
Bli en videospillprogrammerer Trinn 3

Trinn 3. Få deg ønsket opplæring:

Hvis du er seriøs om å lære videospilldesign, invester i et opplæringskurs som tilbyr praktisk opplæring i produksjon av videospill. I disse dager kan du også melde deg på online kurs på skoler som UAT Online Game Degree og DeVry University.

Bli en videospillprogrammerer Trinn 4
Bli en videospillprogrammerer Trinn 4

Trinn 4. Bli vennlig med kommersielt tilgjengelige spillmotorer:

Kommersielle spillmotorer som 'Cry Engine', 'Radiant', 'Source' og 'Unreal' Engine følger med spillene. Disse lar deg lage dine egne tegn, nivåer og kart. Du kan ta hjelp av videoopplæringsprogrammer og elektroniske dokumenter for å lære hvordan du jobber med disse spillmotorene.

Bli en videospillprogrammerer Trinn 5
Bli en videospillprogrammerer Trinn 5

Trinn 5. Lær programmering:

Dette er grunnleggende hvis du vil jobbe profesjonelt med videospillprogrammering. Kunnskap om programmeringsspråk som C ++, et av de mest populære språkene som brukes i spill, er et must for å forstå finessene i programmering av videospill. Hvis du begynner, bør du vurdere å ta et kurs i 'DarkBASIC', dette språket anbefales på det sterkeste for programmeringsbegynnere. Du kan også vurdere å ta et kurs i Microsoft Visual Basic som lærer deg å lære programmering for Windows -operativsystemer.

Bli en videospillprogrammerer Trinn 6
Bli en videospillprogrammerer Trinn 6

Trinn 6. Tilpass problemløsende holdning:

Videospillprogrammering krever god grad av tålmodighet og utholdenhet. Du vil støte på flere problemer; du bør utvikle en holdning til å løse disse problemene på en rolig og sammensatt måte.

Bli en videospillprogrammerer Trinn 7
Bli en videospillprogrammerer Trinn 7

Trinn 7. Øv så mye du kan:

Videospillprogrammering kan ikke læres på en håndvending. Øv så mye som mulig for å komme inn i programmeringsmodus. Start med grunnleggende spill, og fortsett deretter når du oppnår perfeksjon på det nivået. Ta hjelp av bøker, online opplæringsprogrammer for å utvikle ferdighetene dine og oppnå mestring i programmering.

Bli en videospillprogrammerer Trinn 8
Bli en videospillprogrammerer Trinn 8

Trinn 8. Lær å lage ditt eget videospill i sommerleirer:

I disse dager er det organisert flere sommerleirer som lærer deg videospilldesign og videospillprogrammering. Så du kan også få litt sommerlæring om programmering av videospill.

Bli en videospillprogrammerer Trinn 9
Bli en videospillprogrammerer Trinn 9

Trinn 9. Kontakt de riktige personene

Prøv å se etter lokale programmerere i ditt område. Hvis du ikke kjenner noen lokale programmerere, kan du prøve å kontakte disse programmererne som kan hjelpe:

Bli en videospillprogrammerer Trinn 10
Bli en videospillprogrammerer Trinn 10

Trinn 10. [email protected] [Villig til å hjelpe folk som ønsker å lære å lage 2D -spill]

Bli en videospillprogrammerer Trinn 11
Bli en videospillprogrammerer Trinn 11

Trinn 11. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å søke etter programmering av frilansere på Google

Tips

  • Gjør en grundig undersøkelse av emnet ditt.
  • Ikke nøl med å be om hjelp fra fagfolk. Dette er nøkkelen til å bli bedre og lære mer!
  • Bruk litt tid på å lese programmeringsbøker for videospill som er oppdaterte, men hvis de ikke er oppdaterte, må du kontrollere at det er typen kode eller skript du vil lære.
  • Lær det grunnleggende om programmering.
  • Til slutt, prøv å spille spillet du nettopp har opprettet.

Advarsler

  • Vær sikker på hva du gjør og spør deg selv om du vil gjøre det eller ikke.
  • Ikke ha det travelt, lær gradvis.
  • Å være videospillprogrammerer handler mye mer om å kode og få noe til å fungere etter designernes kommando i stedet for å faktisk se spillet utformet i bildet ditt. med andre ord, du lager ikke akkurat spill. Det er lagarbeid fra alle i selskapet som "lager" spillet. Så hvis du ikke er fast bestemt på å møte en dataskjerm i flere timer om dagen med kodelinjer som du enten oppretter eller feilsøker i det meste av karrieren, må du kanskje velge en annen vei.
  • Hvis du skynder deg i noen områder av en programmerer, kan dette påvirke læringen din sterkt. Ta det sakte og ta inn det du lærer.

Anbefalt: