4 måter å feire Thanksgiving alene

Innholdsfortegnelse:

4 måter å feire Thanksgiving alene
4 måter å feire Thanksgiving alene
Anonim

Selv om Thanksgiving vanligvis blir betraktet som en ferie med familie og venner, feirer mange den alene, enten det er valg, nødvendighet eller omstendighet, som det vi opplever for tiden, COVID-19-pandemien. Uansett årsak, kan du fortsatt ha en herlig, morsom og avslappende Thanksgiving når du er alene.

Trinn

Metode 1 av 4: Slapp av dagen borte

Feir Thanksgiving Alone Trinn 1
Feir Thanksgiving Alone Trinn 1

Trinn 1. Sov inn hvis du har fri

Hvis du ikke har noe sted å være i dag, kan du dra fordel av det! Slå av alarmen før du legger deg, og ta deg tid til å våkne. Slapp av i sengen en stund og nyt friheten.

Feir Thanksgiving Alone Trinn 2
Feir Thanksgiving Alone Trinn 2

Trinn 2. Ha en filmmaraton eller bli med på favorittprogrammene dine

Velg noen av de favorittfilmene du liker best, eller hent frem programmene dine på DVR eller Netflix. Krølle deg opp i et teppe og pop noen popcorn. Det er din dag å gjøre hva du vil, uten skyld, så ikke nøl med å slappe av med noen av favorittfilmene dine.

Feir Thanksgiving Alone Trinn 3
Feir Thanksgiving Alone Trinn 3

Trinn 3. Les en bok og nipp til en drink

Mange mennesker har ikke tid til å lese daglig, så denne gratis dagen er den perfekte muligheten. Sett deg ned med en ny roman eller en gammel favoritt, eller en haug med blader du ikke har hatt tid til å komme til. Nipp til litt varm sjokolade, te eller kaffe, eller hell et glass vin eller øl.

Feir Thanksgiving Alone Trinn 4
Feir Thanksgiving Alone Trinn 4

Trinn 4. Skjem bort deg selv for å nyte din gratis dag fullt ut

Ta et varmt bad med mange bobler. Planlegg en massasje eller en spadag. Øv egenomsorg og gjør det som får deg til å føle deg varm, trøstet og elsket.

Feir alene Thanksgiving Trinn 5
Feir alene Thanksgiving Trinn 5

Trinn 5. Bestill mat hvis du ikke vil stresse med å lage mat

En av de beste delene med å gjøre Thanksgiving alene er at du ikke trenger å bekymre deg for å forberede en stor fest hvis du ikke vil. Hvis du ikke har lyst til å lage en kalkun, kan du bestille pizza eller takeaway. Lag noe lett og stressfritt hjemme. Avslutt det med en enkel, velsmakende dessert som is.

  • Hvis du bestiller, kan du slå opp restauranter på nettet en dag eller så før Thanksgiving for å se hva som vil være åpent. Store kjeder og gatekjøkken er mest sannsynlig å holde åpent.
  • Denne dagen handler om deg, så spis hva du vil. Ikke føl deg presset til å ha en kalkun bare fordi du føler at du burde.

Metode 2 av 4: Gå ut og bli aktiv på Thanksgiving

Feir alene Thanksgiving Trinn 6
Feir alene Thanksgiving Trinn 6

Trinn 1. Gå ut på middag hvis du vil ha selskap

Å være alene på Thanksgiving betyr ikke at du må bli i. Hvis du har lyst til å være sammen med folk og ta en pause fra matlagingen, kan du se på Internett eller ringe noen restauranter for å se hva som er åpent. Du kan chatte med serverne og de andre på restauranten mens du nyter en Thanksgiving -middag som du, i motsetning til de fleste, ikke trenger å lage!

Feir alene Thanksgiving Trinn 7
Feir alene Thanksgiving Trinn 7

Trinn 2. Ta en film på teatret

De fleste store kinoer er åpne 365 dager i året, så du bør ikke ha problemer med å gå til en visning av en ny film. Teatret vil ikke være for overfylt, så ta det setet du vil. Ta litt popcorn eller godteri på vei inn, og len deg tilbake og slapp av!

Feir alene Thanksgiving Trinn 8
Feir alene Thanksgiving Trinn 8

Trinn 3. Ta en tur eller gå en joggetur for å få litt frisk luft

Selv om du bor i en storby, vil fortauene trolig være ganske tomme. Dra nytte av det ved å dra ut på en forfriskende spasertur eller jogge. Dra til en park eller sti i nærheten for å nyte naturen på en dag der de fleste sitter fast inne.

Husk å kle deg varmt hvis det er kaldt ute

Feir alene Thanksgiving Trinn 9
Feir alene Thanksgiving Trinn 9

Trinn 4. Gjør litt shopping eller forbered deg på Black Friday

Se på nettet eller ring for å se hvilke butikker som er åpne. Mange butikker er åpne på Thanksgiving Day eller åpner dørene den kvelden for å forberede seg på Black Friday -shoppere. Kom tidlig inn for å unngå rush og ta vare på noen av feriehandlene dine, eller kjøp noen nye ting til deg selv!

Hvis du heller ikke vil trosse folkemengdene, kan du prøve å handle på nettet. Noen butikker har til og med nettavtaler som ikke gjelder i butikk

Feir alene Thanksgiving Trinn 10
Feir alene Thanksgiving Trinn 10

Trinn 5. Ta en ferie til en annen by hvis du har tid til å planlegge

Hvis du har midler til å reise, kan du bestille fly eller ta en biltur ut av byen. Dra til et tropisk reisemål, eller gå på ski i fjellet. Å utforske et nytt område, selv om det ikke er for langt fra din egen by, er en morsom og eventyrlig måte å få tankene fra Thanksgiving.

Hvis du har råd, er å reise til et fremmed land den beste måten å distrahere deg selv fra Thanksgiving, siden den ikke feires samme dag i noe annet land

Metode 3 av 4: Frivillig arbeid og gi tilbake

Feir alene Thanksgiving Trinn 11
Feir alene Thanksgiving Trinn 11

Trinn 1. Frivillig på et lokalt suppekjøkken eller hjemløs ly

Ring på forhånd for å se hva du kan gjøre. Du kan bli bedt om å lage en tallerken, eller bare dukke opp på et bestemt tidspunkt for å servere potetmos og kalkun. Du vil kunne snakke med andre, høre historiene deres og hjelpe dem, selv om det er på en liten måte.

Feir alene Thanksgiving Trinn 12
Feir alene Thanksgiving Trinn 12

Trinn 2. Doner gamle klær og andre gjenstander til Goodwill eller en annen veldedig organisasjon

Gå gjennom skapet og skuffene og kast alt du ikke har brukt eller brukt på en stund i en eske. Ring veldedigheten for å se om de er åpne på Thanksgiving. Hvis ikke, merk esken pent og ta den med når de er åpne, eller bestill henting.

Feir alene Thanksgiving Trinn 13
Feir alene Thanksgiving Trinn 13

Trinn 3. Besøk et sykehjem og snakk med beboerne

Se på nettet for å se hvor nærmeste sykehjem er for deg. Ring dem og spør når besøkstiden er på Thanksgiving. Planlegg et par ting du kan gjøre under besøket ditt, som å hjelpe dem med å dekorere for ferien, dele litt kalkun og fylling, eller bare nyte musikk eller en film. Spør sykehjemmet hvilke aktiviteter de tillater og anbefal.

Feir alene Thanksgiving Trinn 14
Feir alene Thanksgiving Trinn 14

Trinn 4. Besøk et dyrehjem eller doner dyrefoder

Ring til nærmeste dyrehjem og spør om de er åpne på Thanksgiving. Fortell dem at du er interessert i å hjelpe på noen måte du kan, og be om deres anbefalinger. Du kan bli bedt om å komme for å leke med dyrene en stund, eller donere mat fra kjæledyr, leker eller sengetøy. Å gi tilbake til dyr i nød, og til og med komme til å se eller leke med dem, vil hjelpe deg til å føle deg varm og fantastisk på Thanksgiving, selv om du er alene.

Hvis lyet ikke er åpent, må du sette av litt mat til hund eller katt og ta med etter ferien

Metode 4 av 4: Å komme inn i Ånden på egen hånd

Feir alene Thanksgiving Trinn 15
Feir alene Thanksgiving Trinn 15

Trinn 1. Feire med lokale venner som også er alene

Noen dager før Thanksgiving, spør vennene dine hva de har planer om. Hvis du ikke er den eneste som bruker Thanksgiving alene, spør om de vil gjøre noe sammen. Du kan lage en Thanksgiving potluck sammen, eller bare arrangere å gjøre noe morsomt i løpet av dagen, som å ta en film eller gå ut på middag.

En lokal venn kan til og med invitere deg til middag med familien. Hvis du vil godta, sier du: "Tusen takk. Det ville være flott. Hva kan jeg ta med? " Hvis du heller vil avvise, bare si: "Jeg setter stor pris på invitasjonen. Jeg vil bare slappe av denne høytiden, men kanskje jeg kan ta deg med på tilbudet neste år?

Feir alene Thanksgiving Trinn 16
Feir alene Thanksgiving Trinn 16

Trinn 2. Gå til en felles middag hvis du vil ha selskap

Mange mindre byer og lokalsamfunn arrangerer en Thanksgiving -middag for innbyggerne, ofte gjennom en kirke eller et resenter. Gå på nettet for å se hvilke alternativer du har lokalt, eller snakk med dine naboer og lokale venner. Du kan chatte med naboer og venner, møte nye mennesker og nyte et hjemmelaget måltid og kanskje til og med noen spill.

Sjekk på forhånd for å se om samfunnet ditt arrangerer en middag, i tilfelle du må svare

Feir Thanksgiving Alone Trinn 17
Feir Thanksgiving Alone Trinn 17

Trinn 3. Dekker hjemmet ditt med Thanksgiving -dekorasjoner

Lag en Thanksgiving -krans eller dekk ut bordet ditt i et festlig høsttema. Ta frem Thanksgiving -dekorasjoner og bilder eller gjenstander som minner deg om fantastiske tider med dine kjære. Noen få morsomme dekorasjoner kan bringe deg inn i Thanksgiving -ånden, selv når du er alene.

Noen synes at det å dekorere hjemmet og tenke på sine nærmeste hjelper dem til å føle seg varme og lykkelige under en Thanksgiving alene. Det er greit hvis du ikke føler det samme. Hvis du pynter på Thanksgiving og føler deg ensom eller savner familie eller venner, kan du hoppe over det

Feir alene Thanksgiving Trinn 18
Feir alene Thanksgiving Trinn 18

Trinn 4. Skype eller ring hvis familien din er borte

Hvis du ønsket å bli med familien eller venner til Thanksgiving, men ikke klarte det, kan du bruke moderne teknologi for å føle deg inkludert. Ring dem for å hilse på alle og høre de siste nyhetene. Du kan også ordne en Skype- eller videosamtale for å føle at du er der med dem.

Feir alene Thanksgiving Trinn 19
Feir alene Thanksgiving Trinn 19

Trinn 5. Lag en Thanksgiving -middag bare for deg selv

Lag en stor kalkun og litt fyll, mos et par poteter og kok opp litt mais og andre grønnsaker. Du kan lage hele måltidet og nyte rester i noen dager (eller uker!), Eller lage en endret Thanksgiving -middag for en med delikat kalkun, en bakt potet og litt maiskolbe eller hermetisk mais.

Lag de retter som hjelper deg til å føle den mest takknemlige ånden. Ikke glem kaken

Feir alene Thanksgiving Trinn 20
Feir alene Thanksgiving Trinn 20

Trinn 6. Se Thanksgiving Day -paraden eller fotballen

Still inn den tradisjonelle Thanksgiving -programmeringen for å føle en del av ferien. Slå på Macy’s Thanksgiving Day Parade og se de forseggjorte flyter og morsomme forestillinger. Hvis du liker sport, still inn for store Thanksgiving -kamper i fotball. Sjekk andre kanaler for å se om noen festlige filmer eller programmer er på.

Anbefalt: