4 måter å bli med i Disneyland Club 33

Innholdsfortegnelse:

4 måter å bli med i Disneyland Club 33
4 måter å bli med i Disneyland Club 33
Anonim

Disneyland's Club 33 er en veldig eksklusiv spiseklubb som gir medlemmer tilgang til en vakker restaurant som heter Le Grand Salon, samt den eneste baren på Disneyland -eiendommen, kalt Lounge 1901. Å få medlemskap er ekstremt vanskelig, men med tålmodighet og midler må du kan sikre deg et medlemskap eller nyte Club 33 -opplevelsen for bare en natt!

Trinn

Metode 1 av 4: Betaling for medlemskap

Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 1
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 1

Trinn 1. Skriv et søknadsbrev til Club 33 Member Services

Den eneste måten å sende inn søknaden din til Club 33 er ved å sende et brev til Club 33 Member Services, 1600 S. Disneyland Drive, Anaheim, CA 92802. Nevn hvor ofte du besøker Disneyland når du kan bruke medlemskapet, og hvor mye du gleder deg til de fantastiske måltidene i restauranten.

  • Husk at Club 33 -medlemskap bare dekker en offisiell passinnehaver som kan gjøre reservasjoner, og de kan invitere opptil 3 ekstra gjester.
  • Oppretthold en profesjonell tone gjennom brevet. Husk at de vurderer deg som aksept for en veldig eksklusiv gruppe, og du vil bevise at du vil passe godt inn.
  • Fokuser på grunnene til at du vil bli med i klubben, som en kjærlighet til Disney eller god mat. Prøv å unngå å nevne mulige kjendisobservasjoner som en hovedårsak til å bli med, selv om du kan ha noen på klubben!
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 2
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 2

Trinn 2. Vent på en telefon fra en representant for å invitere deg til medlemskap

Medlemstjenester vil kontakte deg når medlemsstillinger blir tilgjengelige. Prøv å være tålmodig fordi ventelisten for Club 33 ryktes å være veldig lang. Noen kilder hevder at det kan ta opptil 10 år før et sted åpnes.

  • Ikke bli motløs hvis det tar lang tid å høre fra klubben. Det er angivelig bare 500 plasser tilgjengelig for medlemmer, og det er over 800 mennesker på ventelisten.
  • Prøv å begrense anrop om søknaden din til en gang i året. Representanten vil ikke kunne gi deg informasjon om din eksakte posisjon på ventelisten, men de kan gi deg en estimert ventetid i år.
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 3
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 3

Trinn 3. Gjør en $ 25 000 betaling for startgebyret for å reservere medlemskapet ditt

Når et sted blir åpent og en representant inviterer deg til klubben, må du betale startgebyret for å bekrefte at du vil bli med. Din representant vil lede deg gjennom betalingsprosessen.

Dette er en engangsavgift for å bekrefte plassen din i Club 33, så du trenger bare å betale den når du blir varslet om aksept

Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 4
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 4

Trinn 4. Betal $ 12 000 hvert år for medlemskontingent

Alle medlemmer må betale $ 12 000 årlig for å opprettholde medlemskapet i klubben. Du kan foreta denne betalingen på samme måte som du betalte startgebyret.

  • Når det er på tide å fornye medlemskapet ditt, vil en representant kontakte deg for å ordne betalingen.
  • Det kreves at du foretar hele betalingen på en gang for å bekrefte medlemskapet ditt for året, så husk å spare penger for medlemskapet ditt i tide til fornyelsen din!
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 5
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 5

Trinn 5. Følg alle Club 33 og Lounge 1901 regler for medlemskap

Klubben er beryktet for å ha strenge regler angående klær og spisestue. Det anbefales at gjestene bruker kveldsklær til middagen, inkludert dresser for menn og kjoler for kvinner. Gjennom middagen, vær respektfull overfor personalet og andre gjester.

  • Deling av pass er bare tillatt hvis du gjør reservasjonen på forhånd for gjestene som skal spise på klubben og avklare at de vil bruke ditt medlemskap. I noen tilfeller kan du bli pålagt å delta på middagen med gjestene dine, siden du er den offisielle passinnehaveren.
  • Middager på Club 33 har 5 eller 6 kurs, og kan være ganske dyre. Forvent å betale rundt $ 150 per person før alkohol legges til regningen.

Metode 2 av 4: Servering med firmakort

Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 6
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 6

Trinn 1. Sjekk selskapets fordeler for å se om de har et bedriftsmedlemskap

Noen ganger vil store selskaper inkludere medlemskap i Club 33 i fritidsbudsjettet for ansatte. Tilgang til passet avhenger av selskapets medlemsnivå i Club 33. Med et bedrifts- eller ledermedlemskap kan opptil 9 personer bruke passet til å reservere.

I noen selskaper vil bruk av passet bare være tilgjengelig for ledere eller andre høytstående ansatte

Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 7
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 7

Trinn 2. Send en vennlig e -post til Human Resources for å spørre hvordan du bruker firmakortet

Hvis du har en kommende firmamiddag, eller hvis selskapets retningslinjer tillater regelmessig bruk av passet, kan du sende en e -post til Human Resources for å fortelle dem at du er interessert i å bruke medlemskapet. Normalt vil de kunne gi deg nødvendig informasjon for å gjøre en reservasjon.

Sørg for at e -posten din er profesjonell, og gjør det klart at du planlegger å bruke passet for selskapets virksomhet. Ellers har du kanskje ikke lov til å bruke medlemskapet

Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 8
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 8

Trinn 3. Gjør en reservasjon ved å bruke firmanavnet

Hvis din bedrift har et medlemskap, kan du ringe medlemstjenester for å gjøre en reservasjon under firmanavnet. Noen ganger må du også bruke navnet på chartermedlemmet som har selskapets medlemskap.

  • Sørg for å ta hensyn til alle medlemmene av partiet ditt når du gjør reservasjonen. Noen ganger kan det være vanskelig å endre reservasjonen etter at den allerede er gjort.
  • Hvis du ikke har tillatelse fra din bedrift til å bruke medlemskapet, ikke gjør en reservasjon. Medlemstjenester vil kontakte selskapet for å sikre at du er godkjent for å bruke medlemskapet.

Metode 3 av 4: Bruke et medlemspass

Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 9
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 9

Trinn 1. Ta kontakt med vennen din om å bruke medlemskapet til en middag

Hvis du har en spesiell anledning, for eksempel en bursdag eller et jubileum, og du kjenner et Club 33 -medlem, kan du be dem om å bruke passet sitt for en reservasjon. Vær alltid høflig når du spør, og prøv å forstå om de ikke er villige til å dele medlemskapet sitt på den tiden.

  • Prøv å spørre personlig minst 2 måneder før anledningen, slik at de har nok tid til å gjøre reservasjonen.
  • Vær oppmerksom på at passinnehaveren kan bli pålagt å delta på måltidet sammen med deg i henhold til Club 33 -reglene.
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 10
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 10

Trinn 2. Få medlemmet til å reservere Le Grand Salon

Venner av medlemmer har bare lov til å spise i en del av klubben, kalt Le Grand Salon. Reservasjonen må godkjennes av medlemshaveren, så det er best for dem å ringe og gjøre en avtale for deg.

Når de gjør reservasjonen, må de avklare at noen andre vil bruke medlemskapet den kvelden. De må sannsynligvis oppgi navn og kontaktinformasjon for å bekrefte reservasjonen

Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 11
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 11

Trinn 3. Takk medlemmet for at du kan bruke medlemskapet

Når du har spist på Club 33, kan du sende medlemskapet en takk for at du kan bruke kortet. Det kan være lurt å sende en gavekurv, en spesiell Disney -suvenir eller bare et hjertelig takkebrev og en flaske vin.

Husk at medlemmet gjorde noe ekstremt snilt for deg, så vær høflig og takknemlig overfor dem

Metode 4 av 4: Oppleve annen Disney Magic

Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 12
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 12

Trinn 1. Gjør en reservasjon på Plaza Inn for å møte karakterer

Plaza Inn er en av de eneste karakterrestaurantene i Disneyland. De vandrer rundt i restauranten og kommer til hvert bord for å ta bilder og samhandle mens du spiser. Bestill på forhånd, ettersom sitteplasser i restauranten kan fylles opp raskt.

For å gjøre en Disney Dining-reservasjon, ring (714) 781-3463 og vær forberedt på den ideelle datoen og klokkeslettet for reservasjonen din, sammen med antall personer i festen din

Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 13
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 13

Trinn 2. Se fyrverkeriet, det fantasmiske showet og parader

Disneyland tilbyr en rekke magiske underholdninger gjennom dagen. Sjekk parkplanen for å se dagtidene for hver hendelse i løpet av dagen, og planlegg turen rundt dem.

  • Sikre deg et sted ved King Triton -statuen i Tomorrowland for å se de fleste parader uten alle folkemengdene.
  • Prøv å fange fyrverkeriet bak Sleeping Beauty -slottet, som gir et annet synspunkt og ofte er mindre overfylt enn Main Street.
  • Kom tidlig til Fantasmic for å sikre deg et sete nærmest vannet, slik at du kan se showet og karakterene på nært hold.
  • Hvis du ikke er interessert i parader eller fyrverkeri, er dette perfekte tider for å kjøre berg- og dalbaner og andre attraksjoner, fordi linjene pleier å være kortere!
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 14
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 14

Trinn 3. Vet hvor du finner tegn i hele parken

En av de morsomste tingene å gjøre i Disneyland er å samle autografer fra alle karakterene. Besøk Toontown, Princess Fairy Faire, Pixie Hollow, og gå langs Main Street for å finne karakterer. Ta bilder og be dem signere autografboken din for å lage en unik suvenir fra tiden din i parken!

  • Sørg for å ta med en penn som er stor nok til at tegnene kan holde den, som en permanent markør.
  • Noen ganger er det linjer for de mer populære karakterene. Vær tålmodig og planlegg hvilke tegn som er viktigst for deg, slik at du kan få en autograf for dem alle.
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 15
Bli med i Disneyland Club 33 Trinn 15

Trinn 4. Kjøp en suvenir for å huske turen

Enten det er de berømte musørene eller et utstoppet dyr, kan suvenirer være en spesiell og magisk påminnelse om tiden din i Disneyland. Besøk butikkene langs Main Street og butikkene i din favorittdel av Disneyland for å finne en gave som er perfekt for deg.

  • Hvis du vil ha musører, kan du kjøpe dem om morgenen, slik at du kan bruke dem hele dagen mens du tar bildet ditt.
  • For større suvenirer, shopp rundt i løpet av dagen og besøk butikken før du forlater parken for å kjøpe. Dette vil spare deg for å bære rundt en stor pose hele dagen.
  • Hvis du kjøper noe skjørt eller verdifullt, spør butikkmedarbeideren om de kan sende det hjem for deg. De fleste butikker i Disneyland tilbyr gratis eller billig frakt for varer som er kjøpt i butikken, og hvis suveniren går i stykker, erstatter de den.

Tips

  • Følg alltid reglene for Club 33 -medlemskap når du spiser og bruker passet. Sjekk reglene hvert år for å sikre at du ikke bryter noen retningslinjer.
  • Hvis du ikke kan spise på Club 33, kan du fortsatt se på bilder og ta online -turer i restauranten og baren!

Anbefalt: