Hvordan selge armbånd: 11 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan selge armbånd: 11 trinn (med bilder)
Hvordan selge armbånd: 11 trinn (med bilder)
Anonim

Hvis du er et ess for å lage armbånd, kan du vurdere å gå videre til å tjene litt penger på dem også. Imidlertid kan det virke litt skremmende å starte med et armbånds salgsvirksomhet til å begynne med, spesielt med så mange selgere av slike gjenstander som allerede finnes på markedet. Nøkkelen til suksess er å differensiere deg selv, få armbåndene dine til å skille seg ut gjennom originalitet, kvalitet og ønskelighet. Dette vil kreve litt arbeid på dine vegne, men det er en del av reisen og, med riktig tankegang, mye moro.

Trinn

Del 1 av 5: Lage armbåndene

Selg armbånd Trinn 1
Selg armbånd Trinn 1

Trinn 1. Bestem om dine eksisterende armbånd er tilstrekkelig gode til å selge

Du kan lage fantastiske vennskapsarmbånd, men det gjør mange andre mennesker også. Det er viktig å lage armbånd som enten er vanskelige å lage/tidkrevende for andre å lage, eller som er så unike og fascinerende at de skaper sin egen lystnisje. Hvis armbåndene dine allerede passer til ett eller flere av disse kravene, så er det flott. Hvis ikke, må du gjøre noen undersøkelser og eksperimentere for å øke salgbarheten til armbåndene du produserer. Ting å vurdere inkluderer:

  • Trenger du "opplæring" av noe slag? Kanskje tar et kurs i smykkelaging dine ferdigheter til neste nivå som trengs for å produsere fantastiske kunstverk fra armbåndene dine?
  • Hvor unik er armbåndsstilen din? Hva med armbåndene dine antyder for potensielle brukere at de har på seg noe annet enn standardarmbåndene som finnes der ute? Sjekk hva som skjer i armbåndstrender ved å bruke bildesøk på nettet som Google Bilder eller Pinterest.
  • Er armbåndene dine holdbare så vel som vakre? En kjøper vil ikke være fornøyd hvis det flotte armbåndet går i stykker ved første slitasje. Gjør mange tester ved å bære dem selv. Be venner om å bære noen av kreasjonene dine og gi deg tilbakemelding om hvordan de føles, fungerer og varer. Noter tilbakemeldingene slik at du kan gjøre forbedringer der det er nødvendig.
  • Tenk på unike måter å utvikle armbåndet på. For eksempel kan du kanskje lage et armbånd som på en eller annen måte fletter seg sammen med en FitBit, for å gjøre FitBit -fansen eller mer jentete, eller hva du ellers kan finne på. Jobb med det som er nåværende!
Selg armbånd Trinn 2
Selg armbånd Trinn 2

Trinn 2. Vær budsjettmessig

Så flotte armbåndene dine er, må de være rimelige, og du må tjene penger på dem, ellers forblir de strengt innenfor hobbymoro. Gjør mye forskning på å skaffe materialer til en pris som gjør at du kan selge de siste armbåndene til rimelige priser, med en fortjenestemargin. Lag et budsjettark som viser hvordan du skal håndtere dette. Få hjelp fra en talesinnet venn eller et familiemedlem, om nødvendig.

  • Budsjettet skal dekke materialkostnader, verkstedkostnader, emballeringskostnader, markedsføringskostnader og drivstoffkostnader. Tiden din er ledig, det er bare virkeligheten av å være din egen sjef!
  • Hvis du lager avanserte armbånd, må du utvikle merkevaren din veldig nøye for å indikere dette fra begynnelsen. Imidlertid vil det være lurt å lage rimeligere armbånd til å begynne med, for å bygge ditt økonomiske grunnlag og være kjent for dine designferdigheter.
Selg armbånd Trinn 3
Selg armbånd Trinn 3

Trinn 3. Lag mange armbånd

Du kan ikke drive en virksomhet uten tilstrekkelig mengde produkter. For å begynne, lag minst 20 armbånd av hver type, i forskjellige farger eller stiler, som passer til dine spesielle typer armbånd. Jo større utvalg av stiler, farger og størrelser, desto flere kunder vil du sannsynligvis tiltrekke deg.

Hvis du prøver å overtale en butikk til å kjøpe eller selge armbåndene dine, må du ha en montasje eller eske som viser hver type armbånd du lager som en del av merkevaren din. Du kan åpne denne skjermen for å la potensielle forhandlere av armbåndet ditt se sorten og kvaliteten på første hånd. Å plassere armbåndene på en bakgrunn som rik fløyel, sateng eller lignende kan bidra til å øke inntrykket av høy kvalitet

Del 2 av 5: Markedsføring av armbåndene

Selg armbånd Trinn 4
Selg armbånd Trinn 4

Trinn 1. Utvikle et merke for armbåndene dine

Denne delen kan ikke overses fordi du selger en vare som er vanlig og tilgjengelig overalt. Derfor må du overbevise kundene om verdien og særegenheten til dine spesielle armbånd, for å oppmuntre dem til å kjøpe dine. Tenk på følgende når du planlegger merkevaren din:

  • Hva skiller armbåndene dine fra andre armbånd? For eksempel kan du ha hentet perlene fra Fair Trade -skapere og deres bruk og salg hjelper til med å støtte et lokalsamfunn. Eller du kan ha brukt steiner som sies å ha helbredende egenskaper. Eller du kan ha brukt en unik teknikk som andre ikke bruker. Eller du kan ha en kunstutdannelse som gjør armbåndene dine unike i design. Uansett hva det er, fortell historien!
  • Hvilket navn skal du bruke på merkevaren din som helhet? Hold det slagfullt, smart og minneverdig.
  • Vil hver armbåndsstil ha individuelle navn?
  • Har du en kul/interessant/iøynefallende logo? Få en designet hvis du ikke kan gjøre dette selv. Det er en viktig del av merkevaren din.
  • Kommer armbåndene med noe merverdi? For eksempel en eske, en tøypose, et ekthetsbevis, etc.?
Selg armbånd Trinn 5
Selg armbånd Trinn 5

Trinn 2. Utvikle en fancy etikett eller etikett og kanskje en eske til hvert armbånd

Dette vil tillate deg å plassere merkevaren din på hvert armbånd og kanskje til og med legge til tekst som forklarer verdien av armbåndet i form av hva det kan gjøre for brukeren, hvilke spesielle egenskaper det kan ha og hvordan det er det siste innen mote, etc.

Del 3 av 5: Selge armbåndene

Selg armbånd Trinn 6
Selg armbånd Trinn 6

Trinn 1. Bestem hvor og hvordan du har tenkt å selge armbåndene dine

Det er mange mulige alternativer, avhengig av økonomi, evne og interesser. Noen alternativer inkluderer:

  • Selger hjemmefra. Dette er ideelt for noen mennesker, spesielt barn. Barn kan sette opp et salgsstativ i gårdsplassen (hvis lokale lover tillater det) og selge til forbipasserende. Eller du kan selge i forsendelse til naboer, venner og familie, alt fra ditt eget hjem. Du kan ha smykkefester der du har armbåndene dine, i tillegg til å gi deilige nibbles og morsomt sladder.
  • Selg på nett. Bruk en online butikk på slike steder som Etsy og eBay. Eller du kan sette opp din egen butikk ved å bruke malbutikker som tilbys av mange nettsteder. Hver har forskjellige fordeler og ulemper, så bruk litt tid på å undersøke de forskjellige alternativene. Det kan ofte være nyttig å bruke et handelssted før du starter ditt eget nettsted, for å lære tauene, og mange selgere bruker både sitt eget nettsted og handelssteder.
  • Selg gjennom en eksisterende butikk, for eksempel et varehus, et kunstgalleri, en klesbutikk som tar imot smykker på forsendelser, etc. Bruk av en eksisterende butikk gjør det lettere for deg, ettersom det ikke er noen omkostninger og du enten kan forhandle om en direkte kjøpesum med butikken eller selge på forsendelse. Du må imidlertid garantere en vanlig forsyning, spesielt hvis armbåndserien din får rikelig med salg.
  • Selg på lokale markeder. Dette kan være et vanlig kunst- og håndverksmarked eller engangssesongmarkeder som skjer nå og da. Sørg for at boden er så lys og fargerik som mulig, for den blir mer iøynefallende for kundene. Og ta med logoen din!
  • En kombinasjon av noen eller alle forslagene ovenfor. Å ha mer enn én kilde for salget ditt kan være enormt nyttig, spesielt for å sikre at armbåndet ditt blir kjent. Med tiden kan du vurdere å tilby armbåndene fra eksklusive steder hvis det blir veldig populært, men det er godt på vei for en nybegynner.

Del 4 av 5: Andre hensyn

Selg armbånd Trinn 7
Selg armbånd Trinn 7

Trinn 1. Bestem om du ønsker å gå dette alene eller ikke

Hvis ikke, må du finne en forretningspartner. Denne personen kan hjelpe deg med å lage og selge armbåndene dine, og gi gode råd om hva du skal gjøre. De kan hjelpe deg med å fremskynde prosessen med å tjene penger, men husk at de mest sannsynlig (og med rette) vil ha en andel av fortjenesten.

Noen forretningspartnere kan være fornøyd med å finansiere operasjonen, men ikke hjelpe. Det er også greit, forutsatt at det er greit med deg

Selg armbånd Trinn 8
Selg armbånd Trinn 8

Trinn 2. Sjekk alle lokale regler og forskrifter med hensyn til salg

Hvis du for eksempel planlegger å selge på en gate, utenfor huset ditt eller i en park, må du overholde reglene for salg av slike områder. Bøter gjør å drive virksomhet til en kostbar innsats.

Selg armbånd Trinn 9
Selg armbånd Trinn 9

Trinn 3. Ha en klar prisliste

Hvis folk må famle etter priser eller gjette, vil de ikke kjøpe. Dette er spesielt tilfelle når du handler på markedsboder. Det er ikke høflig å skjule priser; mange baserer sin beslutning om å kjøpe på rimelig pris, og dette betyr at de må se prisen, ikke bli agnet til å håndtere varen for å finne prisen, bare for å få selgeren til å slå på dem med det harde salget. For salg på nett, sørg for at prisene inkluderer all moms og er helt enkle å finne.

  • Sørg for at alle priser er forståelige og inkluderer alle avgifter.
  • Vær åpen for forhandlinger om priser når du selger på boder eller ved forsendelse. Har angitt priser for visningen av forhandleren, men vær klar til å gå litt videre etter behov under forhandlinger. Massepartier krever vanligvis en eller annen form for rabatt.
  • Hvis du bruker auksjonssider, må du alltid bruke et kjøp-det-nå-alternativ. Mange kjøpere går tapt fordi de ikke kunne kjøpe det når de ville ha det; oppmerksomhetsspennene på nettet er veldig korte.
  • Hvis du selger i forsendelse, må du huske å inkludere selgerens kutt i fortjenestemarginen.
Selg armbånd Trinn 10
Selg armbånd Trinn 10

Trinn 4. Påfyll regelmessig

Når du er i en god salgsmodus, må du beholde beholdningen. Dette betyr at du tar deg tid til å lage flere armbånd, for å sikre at det alltid er en anstendig mengde lager klar til å trekke på. Du vet aldri når du kan bli bedt om en bulkbestilling av armbånd fra en butikk eller forhandler som ønsker varene dine når de har blitt bedre kjent og ettertraktet.

Del 5 av 5: Noen armbåndsideer

Selg armbånd Trinn 11
Selg armbånd Trinn 11

Trinn 1. Vurder hvilke alternativer du har for å lage armbånd

Med mindre du allerede er dyktig til å lage armbånd, må du lære teknikkene og trene mye for å perfeksjonere ferdigheten før du vurderer salg. Noen ideer for å lage armbånd kan hentes fra wikiHow og andre nettsteder, mens det også er en god idé å låne bøker fra biblioteket, kjøpe noen bøker/mønstre og kanskje delta på en smykke/perleklasse eller to. Her er noen ideer for å komme i gang:

  • Lag skinnarmbånd, vanlige, perler og sammenflettet med andre ting.
  • Lag flettede armbånd, husk at de må være av høy kvalitet og mer kreative enn den vanlige skolegårdsstilen til flettede armbånd.
  • Lag sjarmarmbånd. Disse er en flerårig favoritt og kan tema som passer alt fra katter og hunder til ettermiddagste og cupcakes.
  • Lag armbånd med perler. En klassisk form for armbåndet, disse er ofte veldig vakre. Imidlertid kan de være vanskelige å lage godt, og det må tas hensyn til at de er originale og ikke av stilen hver amatør beader lager.
  • Lag paracord -armbånd. Disse er veldig "in" i midten av tenårene i dette årtusenet, men det er en fase, så vær forsiktig med å investere for mye i denne stilen.
  • Lag hengiven armbånd knyttet til tro, tro og åndelige behov.
  • Lag gull, sølv og platina armbånd. For disse trenger du å kjenne metallsmiing og hvordan du lager smykker av edle metaller. Kanskje noe å jobbe opp med når du har et solid økonomisk grunnlag å jobbe med.
  • Mange flere ideer for armbånd finnes i wikiHows kategori Armbåndsprosjekter.

Tips

  • Bruk småprat og sjarm for å overbevise lokale kunder om å kjøpe mer, men ikke bli for overdreven. Hvis de tydelig har sagt nei, ikke tving dem til å kjøpe mer.
  • Hvis du jobber med en venn på dette, avgjør du om du vil dele penger midt på midten eller gå mindre.
  • Når du er nede i omtrent 10 eller 15 armbånd (avhengig av hvor mange du begynte med og hvor raskt de selger), øker du prisen. Si til kundene: "Dette er mine beste armbånd."
  • Noen av de raskeste og enkleste armbåndene er kinesiske trapper og candy-stripe armbånd, så prøv å lære disse først hvis du er ny. Disse er imidlertid bare egnet for skolemarkedet, ikke for profesjonelt salg til voksne.
  • Å legge til ekstra ting som andre ikke har, vil gjøre armbåndene dine mer populære. Du kan legge til perler, sjarm, alfabetbokstaver, nøkkelringer eller kroker for å gjøre armbåndene dine forskjellige.
  • Sørg for at du har endringer, for kundene dine gjør det kanskje ikke.
  • Du vil kanskje inkludere ankelarmbånd i repertoaret ditt for armbåndsframstilling.

Advarsler

  • Sørg for at ethvert popup-sted du har valgt å plassere boden din er lovlig, og ikke vil skade noen. Det enkleste stedet er hagen/gården din.
  • Tyveri er en del av direkte salg, så vær på vakt og gjør det vanskeligere for tyveri ved å vise varer på en måte som motvirker rabatter på fem fingre. Ha et trygt sted som en eske med lås for å beholde pengene, så det gjør det ikke ikke bli stjålet. En bum bag er ofte en god idé hvis du selger på markeder.

Anbefalt: