Hvordan dekarboksylere cannabis: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan dekarboksylere cannabis: 7 trinn (med bilder)
Hvordan dekarboksylere cannabis: 7 trinn (med bilder)
Anonim

Hvis du skal lage mat med cannabis, må du dekarboksylere den for å aktivere THC og oppnå ønsket resultat. Dekarboksylering er i hovedsak en prosess for oppvarming av cannabis til det punktet at den naturlig forekommende THCA omdannes til THC. Dette er unødvendig hvis du røyker eller fordamper cannabis, men hvis du lager mat, må du sørge for at du dekarboksylerer først.

Trinn

Del 1 av 2: Dekarboksylering av cannabis i ovnen

Decarboxylate Cannabis Trinn 1
Decarboxylate Cannabis Trinn 1

Trinn 1. Forbered cannabis

Hvis du har cannabis som du vil bruke til matlaging, er dekarboksylering en viktig del av prosessen. Start med å dele opp cannabis i små biter. Legg deretter cannabis på et stekebrett, og fordel det over brettet som du ville uansett hva du lagde.

Decarboxylate Cannabis Trinn 2
Decarboxylate Cannabis Trinn 2

Trinn 2. Varm opp ovnen

For å dekarboksylere cannabis må du varme det til rundt 240 grader Fahrenheit. Dette er temperaturen ved hvilken dekarboksylering skjer. Varm opp ovnen til denne temperaturen, før du legger bakeplaten med cannabis i den.

Decarboxylate Cannabis Trinn 3
Decarboxylate Cannabis Trinn 3

Trinn 3. Sett cannabis i ovnen

Når ovnen er oppe i temperatur, plasserer du brettet med cannabis der. For å oppnå maksimal dekarboksylering, må du varme den til boblen forsvinner. Det er ingen fast tid du bør la den ligge der, men rundt en time anses generelt for å gi de beste resultatene.

  • Hold øye med den, og rør den raskt hvert tiende minutt.
  • Cannabis med et høyere fuktighetsinnhold kan ta lengre tid enn en time, men du bør aldri heve temperaturen over 240 grader Fahrenheit.
Decarboxylate Cannabis Trinn 4
Decarboxylate Cannabis Trinn 4

Trinn 4. La den avkjøle

Etter omtrent en time bør du fjerne cannabis fra ovnen og la den avkjøle. Du vil legge merke til at fargen vil ha endret seg og blitt middels brun. Du vil også legge merke til at den har tørket, og den skal ha en ganske smuldrende tekstur.

  • Når den er avkjølt, kan du male den i en kjøkkenmaskin slik at den blir til et lite nok pulver til lett å kunne brukes i matlagingen.
  • Oppbevar den i en lufttett beholder som dine andre urter og bruk etter behov.

Del 2 av 2: Forstå vitenskapen

Decarboxylate Cannabis Trinn 5
Decarboxylate Cannabis Trinn 5

Trinn 1. Vet hva dekarboksylering er

Marihuana -blomsten inneholder THCA, som i sin naturlige tilstand ikke er psykoaktiv. Den psykoaktive THC opprettes bare gjennom prosessen kjent som dekarboksylering. Ved å varme opp THCA, aktiveres THC og kan deretter absorberes når den inntas.

Decarboxylate Cannabis Trinn 6
Decarboxylate Cannabis Trinn 6

Trinn 2. Erkjenn hvorfor du skal gjøre det

Hovedårsaken til å dekarboksylere cannabis er å oppnå maksimal styrke og effektivitet for oral inntak, snarere enn for medisinske formål. En egen dekarboksyleringsprosess er ikke nødvendig når cannabis røykes eller fordampes, fordi oppvarmingen involverer frigjøring av THC uten at det er nødvendig med noen tidligere dekarboksylering.

Decarboxylate Cannabis Trinn 7
Decarboxylate Cannabis Trinn 7

Trinn 3. Opptre ansvarlig

Dekarboksylering kan øke potensen til cannabis i stor grad. Hvis du lager noe og skal inkludere dekarboksylert cannabis, må du handle fornuftig og innse hvor kraftig det kan være. Det kan lettere å konsumere en større mengde cannabis i maten enn ved å røyke.

Anbefalt: