Hvordan spille Age of Empires Online: 11 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spille Age of Empires Online: 11 trinn (med bilder)
Hvordan spille Age of Empires Online: 11 trinn (med bilder)
Anonim

Age of Empires er et populært dataspill som først ble utgitt i 1997, med flere aldersrelaterte versjoner som The Conquerors, The Rise of Rome, The Asian Dynasties og Age of Mythology. Opprinnelig kunne hvert av disse spillene spilles flerspiller via en online server, men serverne for de fleste av disse spillene ble stengt for flere år siden. Som et resultat kan du ikke spille The Conquerors, The Rise of Rome og Age of Mythology i flerspillerversjonen online med den originale serveren, uten en LAN -tilkobling (lokalt nettverk). Du kan imidlertid bruke noen få tredjeparts nettsteder som støtter spillet, for å spille flerspillerversjon av spillet i chatterom.

Trinn

Metode 1 av 2: Bruke Voobly

Spill Age of Empires Online Trinn 1
Spill Age of Empires Online Trinn 1

Trinn 1. Gå til nettstedet

Voobly er et tredjeparts spillvertnettsted som lar deg spille flerspillerversjoner av flere spill gjennom deres "spillobbyer". For å starte, åpne www.voobly.com i nettleseren din.

Spill Age of Empires Online Trinn 2
Spill Age of Empires Online Trinn 2

Trinn 2. Last ned voobly -klienten

Det er en knapp på høyre side av nettstedet som sier "last ned voobly -klient". Hvis du gjør dette, kan du bruke nettstedet til flerspillerspillet ditt. Hvis en dialogboks åpnes som ber deg om å "kjøre" filen, klikker du på "kjør".

Spill Age of Empires Online Trinn 3
Spill Age of Empires Online Trinn 3

Trinn 3. Opprett kontoen din

Du blir deretter bedt om å opprette brukernavn og passord. Gjør det ved å bruke et nytt brukernavn og passord som er unikt for nettstedet og som er forskjellig fra det du kan bruke på andre nettsteder, siden det ikke er sikkert.

Spill Age of Empires Online Trinn 4
Spill Age of Empires Online Trinn 4

Trinn 4. Last ned lobbyklienten

Før du kan begynne å spille spillet, må du deretter laste ned lobbyklienten. Dette er den samme prosessen som å laste ned voobly -klienten - du får en nedlastingskobling, som du klikker på "Kjør" for å tillate.

Spill Age of Empires Online Trinn 5
Spill Age of Empires Online Trinn 5

Trinn 5. Oppdater klienten, om nødvendig

Selv om du nettopp har lastet ned voobly -klienten for første gang, kan nettstedet fortsatt be deg om å oppdatere den. Klikk på lenken for å oppdatere klienten, og la den kjøre gjennom ferdigstillelse.

Spill Age of Empires Online Trinn 6
Spill Age of Empires Online Trinn 6

Trinn 6. Besøk spilllobbyen

Når nedlastingen er fullført, klikker du på lenken for å gå inn i spillobbyen. Her vil det være en liste over alle tilgjengelige spill du kan spille, inkludert alle versjonene av Age of Empires. Klikk på lenken for spillet for å bli ført til sin individuelle lobby.

Spill Age of Empires Online Trinn 7
Spill Age of Empires Online Trinn 7

Trinn 7. Start eller bli med i et flerspillerspill

Når du er i lobbyen for ditt spesifikke spill, har du muligheten til enten å lage et flerspillerspill eller å bli med i et eksisterende spill. Alle alternativene er oppført nær toppen av lobbyen, med de åpne flerspillerspillene vist nedenfor.

Metode 2 av 2: Bruke GameRanger

Spill Age of Empires Online Trinn 8
Spill Age of Empires Online Trinn 8

Trinn 1. Besøk GameRanger -nettstedet

GameRanger er et tredjeparts nettsted som lar deg starte og bli med i flerspillerspill med venner online. Start med å laste ned GameRanger, ved å klikke på den store "Last ned" -knappen på deres nettsted som du finner på www.gameranger.com.

Spill Age of Empires Online Trinn 9
Spill Age of Empires Online Trinn 9

Trinn 2. Opprett kontoen din og bli med i fellesskapet

Lag brukernavn og passord på nettstedet, og gå gjennom oppsettalternativene du blir bedt om. For å spille spillet du vil, må du finne '.exe -filen' fra din Age of Empires nedlasting, slik at GameRanger kan starte spillet umiddelbart etter at programlederen starter.

Spill Age of Empires Online Trinn 10
Spill Age of Empires Online Trinn 10

Trinn 3. Finn Age of Empires -serveren

Finn Age of Empires 3 -servere og se etter spill som ikke spilles for øyeblikket eller som ikke allerede har det maksimale antallet spillere (eller du er vert for en ny server og venter på at spillere skal bli med). Når du har funnet et rom, kan du kommunisere med de andre spillerne der. Verten starter spillet og GameRanger åpner Age of Empires 3, og du kan bli med de andre spillerne og spille med dem. Hvis du likte kampen med disse menneskene, kan du legge dem til i vennelisten din på GameRanger.

Spill Age of Empires Online Trinn 11
Spill Age of Empires Online Trinn 11

Trinn 4. Vert et online spillrom

Hvis du bare vil spille med vennene dine over Internett, kan du bruke GameRanger og bare tillate dem å bli med, eller du bruker Hamachi. Hamachi er en plattform der spillere kan være vert for "Online-rom" og folk kan bli med i dette rommet hvis de har internett og passord. For å spille Age of Empires 3 via Hamachi trenger du et ekstra program kalt AoE3Loader. Det kobler spillet til Hamachi. Jeg vet egentlig ikke hvorfor du trenger AoE3Loader for å spille via Hamachi, men det fungerer ikke uten AoE3Loader.

Når du og de andre spillerne lastet ned AoE3Loader og alle er i Hamachi-rommet, starter du spillet manuelt (det åpner ikke Age of Empires 3 av seg selv som GameRanger gjør), og du er vert for eller blir med som i et normalt spill

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Hvis du ikke kan koble til venner eller andre mennesker, må du sjekke brannmuren din. Noen ganger blokkerer brannmuren spillet, og det lar deg ikke bli med. Så tillat spillet eller slå av brannmuren, ifølge datamaskinen din.
  • Hvis du ikke kan koble til, sjekk internettforbindelsen eller prøv å få en venn til å være vert for et spill du blir med på.

Anbefalt: