3 enkle måter å henge kranser på

Innholdsfortegnelse:

3 enkle måter å henge kranser på
3 enkle måter å henge kranser på
Anonim

Hengekranser er en enkel måte å dekorere hjemmet ditt på i ferien med en tradisjonell julekrans, eller hvilken som helst annen tid på året hvis du er interessert i å lage kranser til innredning i hjemmet. Det er flere måter å henge en krans på med bånd eller kroker for å unngå å sette synlige spiker eller skruer foran døren. Du vil til og med kunne henge kranser på glassvinduer med magnetiske kransehengere!

Trinn

Metode 1 av 3: Heng en krans på en dør med bånd

Heng kranser Trinn 1
Heng kranser Trinn 1

Trinn 1. Mål fra innsiden av kransen til toppen av døren din

Hold kransen der du vil henge den på forsiden av døren. Bruk et målebånd til å måle fra kransens innside, øverste kant til toppen av døren.

Dette blir lettere hvis du har noen med et par ekstra hender som kan hjelpe deg

Heng kranser Trinn 2
Heng kranser Trinn 2

Trinn 2. Klipp et bånd som er dobbelt så lang som du målte pluss 7,6 cm

Velg et bånd som vil se fint ut å henge kransen med. Mål ut riktig lengde, merk den og klipp den med saks.

  • For eksempel, hvis avstanden fra kransens indre kant til toppen av døren din er 30 cm, trenger du et bånd som er 69 cm langt.
  • De ekstra centimeterne lar deg knytte en knute i båndet og fortsatt ha tilstrekkelig lengde til å henge kransen din der du vil ha den.
Heng kranser Trinn 3
Heng kranser Trinn 3

Trinn 3. Vikle båndet rundt kransen og knyt en knute ca 7,6 cm fra enden

Skyv 1 ende av båndet bak kransen og trekk den gjennom slik at begge ender møtes. Knyt 1 ende rundt den andre, roter deretter båndet slik at knuten er skjult bak kransen.

Hvis du ikke vil at båndet skal vises på forsiden av kransen din, kan du også prøve å sløyfe båndet rundt kransens indre ramme

Heng kranser Trinn 4
Heng kranser Trinn 4

Trinn 4. Sentrer kransen på døren og legg båndet over toppen av døren

Få noen til å hjelpe deg med å holde kransen på plass slik at du kan feste den. Plasser enden av sløyfen på båndet like over toppen av døren, slik at den blir skjult når døren er lukket.

Det er en god idé å prøve å lukke døren først med båndet på plass, før du fester den, for å sikre at det ikke er noen problemer med å åpne og lukke døren

Heng kranser Trinn 5
Heng kranser Trinn 5

Trinn 5. Bruk en stiftpistol eller hammer og spiker for å feste båndet på toppen av døren

Pund 2 liten, som 12 i (1,3 cm), spikrer gjennom båndet inn i toppen av døren med en hammer. Bruk en stiftpistol og legg 2 stifter gjennom båndet inn i døren som et enklere alternativ hvis du har en.

Dette vil ikke fungere for dører laget av metall eller annet hardt materiale som du ikke kan sette spiker eller stifter i. For denne typen dører må du bruke en krok eller kleshenger av noe slag

Metode 2 av 3: Bruk av hyssing og limkroker på dører

Heng kranser Trinn 6
Heng kranser Trinn 6

Trinn 1. Heng en plastkrok opp ned på baksiden av en dør

Sentrer en plastkrok øverst på innsiden av døren. Fjern den selvklebende baksiden og fest den opp ned til døren.

Denne metoden fungerer utmerket når du ikke vil sette hull i toppen av døren din med spiker eller stifter, eller når døren din er laget av metall eller et annet hardt materiale som gjør det umulig å henge en krans med spiker

Heng kranser Trinn 7
Heng kranser Trinn 7

Trinn 2. Hold kransen der du vil ha den og mål til toppen av døren

Bruk et målebånd til å måle fra kransens innerkant til toppen av døren. Mål også bredden på døren og legg den til i målingen.

Få noen til å holde kransen på plass hvis du kan

Heng kranser Trinn 8
Heng kranser Trinn 8

Trinn 3. Klipp et stykke garn som er så langt som målingen pluss 30 cm

Med de ekstra 30 cm kan du feste garnet til både kransen og kroken på den andre siden av døren. Unravel et stykke garn som er beregnet lengde og klipp det med saks.

Du kan også bruke bånd i stedet for hyssing for denne metoden

Heng kranser Trinn 9
Heng kranser Trinn 9

Trinn 4. Bind garnet rundt kransen din og fest den andre enden til kroken

Sløyfe 1 ende av garnet rundt den øverste midten av kransen og bind den på plass slik at knuten er på baksiden. Sett den andre enden over toppen av døren og bind den rundt kroken på den andre siden slik at kransen er i ønsket høyde.

Hvis kransen din har en indre ramme, kan du knytte garnet til den for å skjule den mer slik at den ikke vises på forsiden

Metode 3 av 3: Bruk av andre typer kleshengere til forskjellige overflater

Heng kranser Trinn 10
Heng kranser Trinn 10

Trinn 1. Kjøp en ferdiglaget kransehenger for et enkelt alternativ

Kransehengere er metallhengere som passer over toppen av en standard dør og har kroker for å holde kranser. Plasser hengeren over toppen av døren din i midten og heng kransen på forsiden.

  • Du bør kunne finne kransehengere uansett hvor de selger julepynt til rett tid på året. Alternativt kan du kjøpe dem online hele året.
  • Du kan til og med finne tosidige kransehengere hvis du vil henge kranser på innsiden og utsiden av en dør.
Heng kranser Trinn 11
Heng kranser Trinn 11

Trinn 2. Bruk magnetiske kleshengere til å henge kranser på metalloverflater

Metallkranshengere består av 2 metalldeler med sterke magneter på baksiden og kroker på forsiden. Plasser magnetkroken mot en metalldør eller annen metalloverflate for å henge en krans der.

Disse magnetiske hengerne kommer noen ganger også med to halvdeler som du kan bruke til å henge kranser på et glassvindu. Halvdelene holder hverandre på plass med 1 halvdel på utsiden av vinduet og 1 halvdel på denne innsiden av vinduet

Heng kranser Trinn 12
Heng kranser Trinn 12

Trinn 3. Bruk en sugekoppskrok til å henge kranser på glass

En klar sugekoppskrok er en enkel måte å henge en krans på et vindu eller en annen glassoverflate. Fest sugekoppen til glasset, heng deretter kransen og plasser grenene for å skjule kroken så mye som mulig.

Anbefalt: