3 måter å bruke tidevannsbøyler på

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bruke tidevannsbøyler på
3 måter å bruke tidevannsbøyler på
Anonim

Tidevannsbøtter er oppløselige kapsler som inneholder passende mengde Tide -vaskemiddel, flekkfjerner og blekemiddel for mye tøy. For å bruke, bestem laststørrelsen og antall belger som trengs, velg riktige vaskesykluser og sett inn poden nederst eller bak på vaskemaskinens trommel. Legg til mer i lasten eller forhåndsbehandling etter behov. Oppbevar tidevannsbøyler utilgjengelig for barn og kjæledyr.

Trinn

Metode 1 av 3: Vask med tidevannsbøyler

Bruk Tide Pods Trinn 1
Bruk Tide Pods Trinn 1

Trinn 1. Bestem laststørrelsen

Før du starter vaskesyklusen, må du bestemme tøyets størrelse. Sørg for at klærne, sengetøyet eller håndklærne er løst pakket inn i vaskemaskinen for å muliggjøre riktig rengjøring og skylling, og for å forhindre rynker og piller. Som en generell regel:

  • En liten mengde fyller omtrent 1/3 av vaskemaskinen.
  • Middels eller vanlig belastning betyr at skiven er halvfull.
  • En stor last fyller omtrent ¾ av vaskemaskinen.
  • En ekstra stor last vil fylle vaskemaskinen til full kapasitet.
Bruk Tide Pods Trinn 2
Bruk Tide Pods Trinn 2

Trinn 2. Legg til tidevannsbøtter

Plasser tidevannsbøyler nederst eller bak på vaskemaskinen, og legg deretter tøyet oppå. Velg riktig antall belger basert på laststørrelsen. Bruk en belte for små til middels store mengder, to pakker for store eller veldig skitne mengder, og tre belger når vaskemaskinen er full.

Pass på at du ikke legger Tide pods i dispenserdelen på vaskemaskinen, men i selve trommelen

Bruk Tide Pods Trinn 3
Bruk Tide Pods Trinn 3

Trinn 3. Velg vaskesyklusen

Tide pods fungerer i alle typer vaskemaskiner, i varmt og kaldt vann. Velg riktig vaskesyklus på vaskemaskinen din basert på pleieinstruksjonene på klesetikettene. For en oversikt over hvilke instruksjoner de fem stoffpleiesymbolene indikerer, besøk Tides nettsted på https://tide.com/en-us/how-to-wash-clothes/how-to-do-laundry/how-to-read -tøy-symboler.

For eksempel indikerer symbolet som viser et vannfylt basseng med en prikk i at en gjenstand skal vaskes i kaldt vann

Bruk Tide Pods Trinn 4
Bruk Tide Pods Trinn 4

Trinn 4. Vask finvask

Når du vasker en mengde med fine stoffer (f.eks. Undertøy), må du bruke Tide Free & Gentle belger. Disse belgene er uten parfymer og fargestoffer for å være skånsomme mot klær og hud. De er også allergivennlige og hudlege anbefalt.

Bruk Tide Pods Trinn 5
Bruk Tide Pods Trinn 5

Trinn 5. Fjern flekker eller lukt

Alle tidevannsbøyler er formulert med spesielle flekkfjernere. For spesielt skittent eller stinkende tøy, legg til en ekstra tidevannsstøtte i vasken for ekstra rengjøring. For fast på flekker, forhåndsbehandle gjenstander ved å skylle dem i kaldt vann og tørke flekker.

For ekstra flekkbekjempende kraft, kjøp en Tide to Go Instant Stain remover penn og gni flekken med den før vask

Bruk Tide Pods Trinn 6
Bruk Tide Pods Trinn 6

Trinn 6. Reis med tidevannsbøyler

Ta med deg noen tidevannsbøyler når du reiser for å unngå å måtte kjøpe vaskemiddel på hoteller eller nærliggende butikker. Oppbevar belger i en beholder av hard plast for å forhindre at de blir gjennomboret under reiser og blir våte. Du kan også transportere tidevannsbøtter på denne måten for turer til ditt lokale vaskeri.

Metode 2 av 3: Kjøpe og lagre tidevannsbøyler

Bruk Tide Pods Trinn 7
Bruk Tide Pods Trinn 7

Trinn 1. Kjøp tidevannsbøyler

Kjøp tidevannsbøtter på ditt lokale supermarked, apotek eller varehus. Du kan også kjøpe Tide pods online på https://tide.com/en-us/shop og lese detaljerte beskrivelser av tilgjengelige varianter. Basert på dine behov og preferanser, velg blant:

  • Tide PODS® Original (inneholder vaskemiddel, flekkfjerner og blekemiddel)
  • Tide PODS® Spring Meadow Duft
  • Tide PODS® Ocean Mist Scent
  • Tide PODS® Free and Gentle, ideell for personer med sensitiv hud
  • Tide PODS® Plus Febreze ™
  • Tide PODS® Plus Febreze Odor Defense ™
  • Tide PODS® Plus Downy April Fresh Duft
Bruk Tide Pods Trinn 8
Bruk Tide Pods Trinn 8

Trinn 2. Oppbevar tidevannsfester på en sikker måte

Tidevannsbelger kan være giftige hvis de inntas av barn eller dyr, noe som er en bekymring gitt belgenes fargerike og godteri-lignende utseende. Oppbevar tidevannsfester sikkert i et høyt skap, utilgjengelig for barn og kjæledyr. Vær årvåken når du bruker klesvasker (f.eks. Unngå å legge en belg på en benk eller et bord mens du forbereder klesvask, eller bare sørg for at barn og kjæledyr er ute av rommet før de vasker).

  • Sørg for at beholderen er låst. Lokket eller glidelåsen bør ikke åpnes med grunnleggende rotasjon eller glidelås. For å låse opp, trykk på glidelåsen eller lokket, juster den og åpne den.
  • Lås tidevannsbøyler i skapdører når du bryr deg om noen med demens.
Bruk Tide Pods Trinn 9
Bruk Tide Pods Trinn 9

Trinn 3. Hold Tide pods tørre

Sørg for at lokket på Tide pods -beholderen er godt lukket før du lagrer det, og at belgene holdes tørre. Fuktighet kan føre til at belger lekker og henger sammen i beholderen. Følgelig, bare bruk tørre hender for å håndtere tidevannsklokker når du vasker.

Metode 3 av 3: Unngå vanlige problemer

Bruk Tide Pods Trinn 10
Bruk Tide Pods Trinn 10

Trinn 1. Plasser tidevannsbøtter i vaskemaskinen først

For å sikre at tidevannstengene løses opp ordentlig, må du alltid legge dem i vaskemaskinen før du legger i tøyet. Ved å plassere belger i bunnen av maskinen, får du maksimal kontakt med vann som er nødvendig for å oppløse dem. Hvis du trenger å plassere tøy i maskinen for å måle lastestørrelsen, gjør du det og fjerner det for å plassere tidevannsbøylen på baksiden eller bunnen av fatet.

Bruk Tide Pods Trinn 11
Bruk Tide Pods Trinn 11

Trinn 2. Unngå overbelastning av vaskemaskinen

Sørg for at vaskemaskinen er løst pakket. Overbelastning av maskinen forhindrer agitasjonsnivået under vask som er nødvendig for at Tide -belgene skal løses opp fullstendig. Når du legger klær eller andre klesplagg i fatet, må du unngå å skyve eller trykke dem inn for å få mer plass.

Bruk Tide Pods Trinn 12
Bruk Tide Pods Trinn 12

Trinn 3. Ikke åpne tidevannsplater som skal brukes til forbehandling

For å unngå flekker eller problemer med at Tide -belgene ikke løser seg, må du ikke åpne Tide -belgene som skal brukes til forbehandling. Belger er formulert med superkonsentrert vaskemiddel som frigjøres under vaskesyklusen. Flekkfjerneren som er inkludert i tidevannsbøyler, bør være tilstrekkelig for behandling av flekker.

Anbefalt: