Hvordan tegne en kirsebærblomst: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan tegne en kirsebærblomst: 10 trinn (med bilder)
Hvordan tegne en kirsebærblomst: 10 trinn (med bilder)
Anonim

Kirsebærblomstrer er et stort symbol på våren. Det er mange måter å tegne dem på, men bare ved å fokusere på blomstens grunndeler, som kronbladet, filamentene og støvlene, kan du enkelt gjenskape det grunnleggende utseendet til en kirsebærblomst.

Trinn

Cherry 10
Cherry 10

Trinn 1. Undersøk kirsebærblomstrer

Få en ide om hvordan forskjellige design ser ut, så du er klar til å tegne dem.

Cherry 1
Cherry 1

Trinn 2. Tegn sirkler med fem kronblad i forskjellige vinkler

Som du kan se i virkeligheten, vises blomster ikke bare i en vinkel, men i mange. Å tegne dem fra forskjellige vinkler, som foran, på siden eller bak, legger til realisme i kunsten din.

for front- og bakvinkelen er sirkelen vanligvis en perfekt sirkel, mens den i sidevisning er en oval form, fordi blomsten er flat og ikke en kule. Tenk deg et stykke papir i form av en sirkel; når du ser foran, er det en perfekt form, men når du beveger eller roterer den i sidene i forskjellige vinkler, blir den en oval til den blir helt tynn i 90 grader

Cherry 2
Cherry 2

Trinn 3. Tegn linjer fra sirkelen utover for å danne filamentene

Filamentene er en av de grunnleggende delene av kirsebærblomstringen. Sørg for å inkludere vinkelen du vil ha den. Tenk på pinner eller folk som står, mens du også går i forskjellige retninger eller vinkler. Linjen endrer, roterer og øker eller reduserer lengden.

Cherry 4
Cherry 4

Trinn 4. Tegn tykke prikker i enden av filamentene for å lage støvknapper

Frøene er en viktig del av kirsebærblomstringen. Tenk på ballen av en pinne, plassert i forskjellige vinkler.

Cherry 5
Cherry 5

Trinn 5. Farg kronbladene i forskjellige farger, avhengig av kirsebærblomstens art

Kirsebærblomster er ikke bare en rosa nyanse. Ulike arter av kirsebærblomster kommer i forskjellige nyanser av rosa til hvitt. Det kan til og med være fargeblanding på kronbladene. Blandingen av kronbladene kan være mørk til lys, eller lys til mørk fra det indre til det ytre. Senteret av blomsten er vanligvis farget i forskjellige nyanser av mørkrosa, og hvite kirsebærblomster har vanligvis en mørk grønn til olivengrønn farge.

Cherry 8
Cherry 8

Trinn 6. Tegn noen ekstra deler som stilken, bladene eller grenene

Legg dem til for å gjøre scenen til Cherry Blossom Complete. Fordi en Cherry Blossom ikke kan stå alene uten noe for å holde den. Ikke bare blomsten, bladene, stilkene og grenene er en viktig del av treet.

Cherry 9
Cherry 9

Trinn 7. Fargelegg de resterende delene

Vi kan ikke bare la de resterende delene være fargeløse og livløse. Gi den liv ved å sette farge på den. Legg til litt tekstur for å få det til å se litt naturlig ut.

Cherry 6
Cherry 6

Trinn 8. Prøv å tegne forskjellige stiler av kronblad og bruk forskjellige fargepaletter

De forskjellige artene av kirsebærblomster varierer ikke bare i farge, men også i kronbladformer. Noen har litt pigg utseende, mens noen er rundformet.

Slå opp bilder av ekte kirsebærblomster. Du kan observere fra naturen at det er flere stiler av kronblad i forskjellige former. Du kan til og med eksperimentere og prøve å finne din egen stil

Cherry 7 1
Cherry 7 1

Trinn 9. Eksperimenter mer med vinklene, skyggeleggingene og det generelle utseendet

Prøv å holde den mer variert som mulig ved å bruke de forskjellige designene og fargene. Her er noen eksempler på flere Cherry Blossom -ideer.

Cherry Blossom Tree
Cherry Blossom Tree

Trinn 10. Arbeid deg frem til å tegne klynger med blomster

Du kan kanskje lage et kirsebærblomstre med flotte detaljer.

Tips

  • Øv på å tegne former som sirkler og kronblad i forskjellige vinkler.
  • Eksperimenter med forskjellige nyanser av rosa og grønt for å lage nye interessante farger som kan bidra til å få blomsten til å se bedre ut.
  • Observer mange virkelige kirsebærblomstringsbilder og studer for å lære mer om hvordan kronbladene og andre deler dannes. Det kan også gi deg en bedre forståelse.

Advarsler

  • Ikke gjør støvknapper for tykke.
  • Ikke legg for mange filamenter, ellers ser det hårete ut.
  • Du trenger ikke legge til mer kompliserte detaljer hvis du vil holde det enkelt.

Anbefalt: