Hvordan drepe i mytologiens alder: 11 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan drepe i mytologiens alder: 11 trinn (med bilder)
Hvordan drepe i mytologiens alder: 11 trinn (med bilder)
Anonim

Dette er en guide for alle som er interessert i de mange mulige måtene å spille Age of Mythology på!

Trinn

Kill at Age of Mythology Trinn 1
Kill at Age of Mythology Trinn 1

Trinn 1. Få mange landsbyboere

Sett 10 på mat, 3 på gull og tre. (Dette er for overlegenhet eller erobring.)

Kill at Age of Mythology Trinn 2
Kill at Age of Mythology Trinn 2

Trinn 2. Bygg noen få hus når befolkningen trenger det

Kill at Age of Mythology Trinn 3
Kill at Age of Mythology Trinn 3

Trinn 3. Gå videre til neste alder hvor som helst mellom 4 og 6 minutter

Kill at Age of Mythology Trinn 4
Kill at Age of Mythology Trinn 4

Trinn 4. Maksimer husene dine når du kan for å få mest mulig befolkning

Drep i Age of Mythology Trinn 5
Drep i Age of Mythology Trinn 5

Trinn 5. Lag noen militære bygninger for rask produksjon

(f.eks. langhus hvis du er norrøn).

Kill at Age of Mythology Trinn 6
Kill at Age of Mythology Trinn 6

Trinn 6. Prøv alltid å holde maksimal befolkning ved å trene enheter

Kill at Age of Mythology Trinn 7
Kill at Age of Mythology Trinn 7

Trinn 7. Øk det totale antallet landsbyboere, rundt 15-20 på hver ressurs (ca. 6-8 på hver for Atlantean), og hvis gresk, ca 5 eller så videre

Drep i Age of Mythology Trinn 8
Drep i Age of Mythology Trinn 8

Trinn 8. Gå videre til heroisk alder så snart som mulig for å låse opp bedre enheter, oppgraderinger og bygninger

Drep i Age of Mythology Trinn 9
Drep i Age of Mythology Trinn 9

Trinn 9. Når du angriper, må du sørge for å mikromanere dem slik at beleiringsvåpen tar ut bygninger, og for å sikre at fienden ikke plukker av de vandrende troppene dine

Drep i Age of Mythology Trinn 10
Drep i Age of Mythology Trinn 10

Trinn 10. Gå videre til den mytiske alderen hvis du kan og har en solid handelsrute, og fortsett å pumpe ut oppgraderte enheter og sterke myteenheter

Strategi er nøkkelen.

Kill at Age of Mythology Trinn 11
Kill at Age of Mythology Trinn 11

Trinn 11. Beseire fiendene dine ved å tenke og mikromanere bedre enn dem

(Drep økonomien deres)

Tips

  • Hvis det er vann, prøv å fiske! På høylandet og andre kart liker mange å fiske, for det er bra.
  • Benytt deg av terrenget. Hvis byen din er på en øy og du er atlantisk, kan du trene Cheiroballistra! De kan synke skip veldig enkelt og drukne soldater i transportskip!
  • Kontroller kartet! Bygg tårn rundt gullgruver eller postvakter ved gullgruver. Forhindre at fienden din får de ressursene de trenger! Gull og mat er veldig viktig. Nesten alt koster gull, og mat er nødvendig for å lage landsbyboere.
  • Få så mange landsbyboere som du kan.
  • Vær oppmerksom på hvilke mindre guder du tilber. Ikke tilbed Athena hvis du liker å trene kavaleri (selv om du bør trene alle slags enheter)! Hun gir deg infanterifordeler som ikke påvirker kavalerienheter.
  • Bruk din gudsmakt effektivt. Ikke kast bort Meteor på at en gruppe på 10 enheter angriper deg når du bare har 1 vakt! Sentrum ditt vil drepe dem alle! Prøv å bruke Meteor på en Titan gate eller en Titan. Bolt fungerer også godt på en Titan, og reduserer treffpunktene med over 2000.
  • Ikke glem dine forbedringer i våpenet! Mange ender med å tape siden alt de gjør er å gjøre soldatene til mester. Etter at alle dine forbedringer i våpenet er fullført, kan en tung hoplitt trolig beseire en ubevæpnet mester hoplitt.
  • Speider for å forhindre sløsing med ressurser. Ved å vite hva fienden din trener, kan du trene enhetene som motvirker det, og dermed gjøre så mye skade som du kan.
  • Ikke stol på Guds makt for å beskytte deg. De kan hjelpe, men de kan bare vare én gang (med mindre du spiller som atlanter).
  • Gjør krav på så mange oppgjør du kan! Ikke bekymre deg for at landsbyboerne dør! Bare bygg opp bosetningen eller vokt den for å hindre fiender i å gjøre krav på den. Jo flere bosetninger du har, desto mindre befolkning har fiendene dine, og tvinger dem til å trene en svakere hær. Det er nok bosetninger på et vanlig kart til at hver person har 3 i alt. Det eneste unntaket er plutselig død, der du bare får en.
  • Bruk bonusene din store gud gir deg. Hvis du er Zeus, bruk hoplitter oftere, siden de er kraftigere mot bygninger.
  • Jo større kraft, desto mer effektiv er den. For eksempel: toksoter mot hoplitter. Men hvis du trener 30 hoplitter, kan de enkelt drepe 15 toksoter, spesielt hvis du lokker dem nærmere soldatene dine.
  • Bygg vegger for å forsvare viktige punkter og for å skyve fremover på kartet. Et godt triks for tidlig spill er å danne en mur med bygninger du måtte lage uansett for å skape et "kvelningspunkt" der fiendtlige tropper vil tråkke inn og dø til tårn.
  • Vegger er veldig nyttige, spesielt hvis du er egyptisk. De er veldig irriterende for fiender siden de har gode rustninger og treffpunkter. Det kan imidlertid være lurt å bygge noen tårn bak dem, slik at du kan skade fiender i tillegg til å bremse dem. Å mure tårnene dine med vegger eller hus er en god måte å beskytte landsbyen din i tidlig spill.
  • Hvis du spiller en dødsmatch, kan du prøve å bygge opp fiendenes byer. På den måten kan de ikke unnslippe og unngå deg før du går av kjedsomhet. Også våpenhvile er en effektiv måte å mure opp fiendenes byer, ettersom de ikke kan angripe deg.
  • Ikke bruk for lang tid i den klassiske tidsalderen. Du tror kanskje det er best å ustanselig angripe tidlig for å tvinge fienden din til å trekke seg, men det er vanligvis alt annet enn. Hvis du skal angripe i den klassiske tidsalderen, gjør det en eller to ganger med en liten kraft for å se hvilken skade du kan gjøre, noe som faktisk kan være en god del, men det er det. Ellers kan du komme til heroisk tidsalder så snart du kan. Å bli for lenge i den klassiske tidsalderen betyr ofte at du vil bruke for mye ressurser på å angripe fienden ustanselig eller forsvare byen din fra angrep, og derfor ikke være i stand til å gå videre til den heroiske tidsalderen. Soldatene dine vil være i middels klasse med kobberutstyr i beste fall. I mellomtiden vil du kontinuerlig bli berated av fiendtlige tropper som er av høyere klasse og har bronse- eller jernutstyr.
  • Hvis fienden angriper din allierte by og du er i den klassiske tidsalderen, kan det være best å la dem være. Å bruke ressurser på å etablere en militær styrke i den klassiske tidsalderen vil gjøre at du ikke klarer å gå videre til neste alder, så troppene dine blir svake. Du bør definitivt lage tropper i den klassiske tidsalderen hvis du ikke er helt fokusert på å raskt gå videre til Heroic.
  • Sørg for at du har nok tropper til å vokte byen din. Hvis du mangler ressurser til å forsvare byen din, trenger du flere landsbyboere.
  • Hvis du ikke går raskt nok eller bygger en hær raskt nok, kan du tape.
  • Glem aldri å bytte ut soldater når de dør. Hvis du ikke gjør det, vil fiender angripe og ødelegge deg. Økonomi er flott å fokusere på, men du må balansere det med militæret ditt. Ingen økonomi = ingen militær, men ingen militær = du taper.

Anbefalt: