Hvordan oppdage fiendtlige spioner i Team Fortress 2: 7 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppdage fiendtlige spioner i Team Fortress 2: 7 trinn
Hvordan oppdage fiendtlige spioner i Team Fortress 2: 7 trinn
Anonim

Spy er uten tvil en av de vanskeligste klassene å spille i Team Fortress 2, men en dyktig spion kan skape ødeleggelse på et motstanderlag, og blir ofte uoppdaget når de stikker alle i sikte. Det er imidlertid mange enkle måter å fortelle hvem som er spion og hvem som ikke er det, noe som bør hjelpe deg med å forhindre at de infiltrerer rekkene dine.

Trinn

Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 1
Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 1

Trinn 1. Kjenn din fiende

Spioner kan forkle seg som et medlem av teamet ditt. Dette gir dem navnet på en spiller på laget ditt i samme klasse. For eksempel, hvis en pyro på teamet ditt heter "Fireguy", og spionen forkler seg som en pyro, vil navnet hans sannsynligvis være "Fireguy". De kan også bli usynlige i en kort periode. De bærer en revolver og en kniv som våpen, og et knivangrep bakfra vil alltid være dødelig. En spion mister forkledningen når de angriper. De kan plassere sappere på ingeniørbygninger. Disse sapperne deaktiverer bygningen og tapper deretter helsen, og ødelegger dem hvis de ikke fjernes. Spioner mister ikke forkledningen når de plasserer sappere.

Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 2
Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 2

Trinn 2. Vet hva du skal se etter

"Lagkamerater" med navnet ditt er absolutt spioner, ettersom ingen personer med samme navn kan være på samme server samtidig. Spioner forkledd som medisiner vil ikke ha en Ubercharge -måler. (Bare 360 og PS3!) Du kan heller ikke forårsake skade på en lagkamerat. Hvis du ser en vennlig pyro fange en "lagkamerat" i brann, er denne personen en spion. Du vil kunne passere gjennom lagkamerater, men spioner vil være en vegg. Hvis en vennlig spion er tildekket, vil du se en svak kontur. Hvis en "vennlig" spion dukker opp ut av luften, er han faktisk en fiende. Også når du forlater en teleport, vil folks føtter lyse fargen på deres sanne lag. En blå snikskytter med rød glød er en spion. (Bare 360 og PS3!)

Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 3
Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 3

Trinn 3. Pass alltid på ryggen

Spioner kan slå deg tilbake, og hvis de er flinke til det, vil de sannsynligvis gjøre det. Hvis en lagkamerat virker litt for "chummy", skyter han.

Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 4
Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 4

Trinn 4. Prøv å legge merke til når "lagkamerater" ikke er der de skal være, eller aldri skyte

En uerfaren spion vil ofte bo i nærheten av lagkameratene til tross for at han er forkledd som ditt lag. Dette er en død gave.

Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 5
Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 5

Trinn 5. Når du er i tvil, "spion kontroll" ved å skyte et par skudd mot dem hvis de virker mistenkelige

Men ikke gå for langt med dette, da det virkelig kan irritere andre spillere.

Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 6
Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 6

Trinn 6. Avdekk tildekkede spioner

Hvis du ser en spion i kappe, prøv umiddelbart å skyte der de er eller støt på dem. Å skyte dem eller kollidere med dem forårsaker midlertidige funksjonsfeil i kappen.

Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 7
Oppdag fiendespioner i Team Fortress 2 Trinn 7

Trinn 7. Se opp for Dead Ringers

The Dead Ringer lar spionen falske hans død og rømme. Lytt til lyden av en Dead Ringer decloaking for å se om spionen faktisk er død.

Tips

  • Vær oppmerksom på omgivelsene dine. Hvis du ikke er sikker på noen, kan du be dem skyte noen "hilsener" for å bevise sin lojalitet. Du kan også angripe den mistenkte med noen få nærkamp -treff, eller din flammekaster som en Pyro, for å sjekke om personen er en spion eller ikke.
  • Når en spion bruker en talekommando, viser den spilleren spionen er forkledd i å utføre kommandoen. Hvis du ser ditt eget navn, kommuniser raskt med teamet ditt!
  • En ikke -forkledd lagkamerat Spy er aldri forkledde fiender -spioner: en spion kan ikke skjule seg som en forkledd spion.
  • Hvis du skyter på en lagkamerat og du ser blod dukke opp, er det en forkledd fiende Spy: såret spiller sender alltid ut blodpartikler, og du kan ikke skade lagkamerater.
  • Når de har vært usynlige for lenge, eller når de støter på en fiendtlig spiller, kan du se en svak oversikt over spionens figur som gir ham bort.
  • Hvis du er en ingeniør som setter opp en bygning, kan du prøve å bygge noe annet i nærheten, for eksempel en teleporter uten inngang/utgang. Spionen (eller andre innkommende fiendtlige spillere) kan først ødelegge bygningen og varsle deg om deres tilstedeværelse.
  • Det er veldig enkelt å oppdage Spies som en Pyro, ettersom flammekasteren din umiddelbart vil avsløre fiender. Unngå imidlertid å lade opp store grupper av mennesker med flammekasteren din med jevne mellomrom. Dette kan gi deg et veldig dårlig rykte som en "Spychecker Noob", og noen servere vil til og med prøve å få deg utestengt. Det kan også ta mye moro ut av spillet.

Advarsler

  • Vær forsiktig Dead Ringer. Dette er et våpen som gjør at en spion kan forfalske sin egen død. Når den er aktivert, vil en død kropp vises, og feedet viser deg at du har drept spionen, men i virkeligheten lever han fremdeles og venter sannsynligvis på å stikke deg tilbake. Hvis du skyter en spion en eller to ganger med et veldig svakt våpen og han dør, er han sannsynligvis ikke død. Pass på ryggen din.
  • Spioner kan være veldig farlig for laget ditt. Gi beskjed til lagkameratene dine hvis du ikke finner dem, men du vet at de er i nærheten.
  • Spioner kan prøve å lokke deg med vilje, for å prøve å lure deg. Vær forsiktig når en spion er i nærheten av en hylle, trapper, hjørner og store områder.

Anbefalt: